1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. ABD Başkanı Donald Trump, Seçimi Kazanırsa UFO ve Epstein Dosyasını Açıklayacak!

ABD Başkanı Donald Trump, Seçimi Kazanırsa UFO ve Epstein Dosyasını Açıklayacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 5 Kasım Başkanlık seçimlerinde tekrar seçilmesi halinde, UFO’lara ait yeni görüntüleri ve Jeffrey Epstein davası ile ilgili yeni bilgileri kamuoyuyla paylaşacağını duyurdu. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte adayların vaatleri de artmaya devam ediyor. Trump, programında verdiği röportajda UFO görüntülerinin yayınlanması konusunda Pentagon’u teşvik edeceğini belirtti. Bir UFO inançlısı olmadığını söyleyen Trump, UFO’lara dair gökyüzünde tuhaf şeyler gördüğüne dair kendisine iletilen ciddi mesajlar olduğunu ifade etti.

Trump daha önce Logan Paul ile yaptığı podcast’te, başka gezegenlerde yaşam olabileceğini ima etmiş ancak kesin bir inancı olmadığını belirtmişti. Pentagon’un yayınladığı UFO videoları ile ilgili Trump’ın olumlu açıklamalar yapması dikkat çekiciydi. Aynı zamanda kendisine Kennedy suikasti ile ilgili baskılar geldiğini söyleyen Trump, suikastla ilgili belgeleri açıklamak için henüz erken olduğunu belirtti. Epstein davasıyla ilgili belgelerin açıklanmasında bir sakınca görmeyeceğini söyleyen Trump, Epstein’ın adasına gitmediğini ve bu konuda daha fazla bilgi paylaşmak istediğini ifade etti.

Eski başkanın bu açıklamaları, seçim öncesi kampanyalarının gündemini belirleyen önemli vaatlerinden biri oldu. Kendisinin tekrar başkan seçilmesi durumunda kamuoyuyla paylaşacağı bilgilerin merak konusu olması, Trump’ın seçim stratejisinin bir parçası olarak değerlendirilebilir. UFO’lar ve bilinmeyen varlıkların varlığına dair açıklamaların yanı sıra, Jeffrey Epstein davasıyla ilgili belgelerin açıklanmasının da önemli olduğu belirtildi.

Trump’ın verdiği röportajın ardından, UFO’lar ve Epstein davasıyla ilgili kamuoyu beklentileri artmış durumda. Seçim sonuçlarına kadar bu konularda daha fazla detay bekleyen seçmenler ise merak içinde bekleyişlerini sürdürüyor. Seçim atmosferinin bu tür konularla harmanlanması, ABD’deki siyasi gündemi de belirgin şekilde etkiliyor. Trump’ın açıklamalarının seçmenler üzerindeki etkisi ise seçim sonuçlarıyla ortaya çıkacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ABD Başkanı Donald Trump, Seçimi Kazanırsa UFO ve Epstein Dosyasını Açıklayacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin