1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Hindistan’ın Uttar Pradesh Eyaletinde Dadanan Kurt Sürüsü, Son 45 Günde Toplam 9 Kişiyi Öldürdü!

Hindistan’ın Uttar Pradesh Eyaletinde Dadanan Kurt Sürüsü, Son 45 Günde Toplam 9 Kişiyi Öldürdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan’ın Uttar Pradesh eyaletine dadanan kurt sürüsü, son 45 günde 8’i çocuk 9 kişiyi öldürdü. Ülkenin başı kurtlarla dertte. India Today’in haberine göre, eyaletin Bahraich bölgesine 45 gündür kurtlar saldırıyor. Yetkililer, son 45 gün içinde 8 çocuğu ve bir kadını öldüren kurt sürüsünü bölgeden uzaklaştırmak için çalışma yürütüyor.

Şimdiye kadar 4 kurdu yakalayan yetkililer, hayvanların yerini tespit etmek amacıyla insansız hava aracı ve termal kameralar kullanıyor. Yaklaşık 1,5 aydır kurt saldırılarıyla uğraşan bölge halkı, korunmak için geceleri devriye gezmeye başladı. Çevre sakinleri, çok sayıda kurdun bölgede kol gezdiğini, geceleri evlerine girip çocuklarına saldırdığını söylüyor.

Hindistan’da Uttar Pradesh eyaletine dadanan kurt sürüsü oldukça tehlikeli bir durum yaratmış durumda. Bahraich bölgesine 45 gündür saldıran kurt sürüsü, son 45 günde 8 çocuk ve bir kadını öldürdü. Yetkililer, bu kurt sürüsünü bölgeden uzaklaştırmak için çalışmalar yürütüyor. Kurt sürüsünün yeni konumlarını tespit etmek için insansız hava araçları ve termal kameralar kullanılıyor. Bölgelerinde bir buçuk aydır kurt saldırılarına maruz kalan halk ise gece devriye gezmeye başladı. Çevre sakinleri, kurt sürüsünün geceleri evlere girip çocuklara saldırdığını belirtiyor.

Uttar Pradesh eyaletinde yaşanan kurt saldırıları oldukça endişe verici bir durum. 45 gündür Bahraich bölgesine dadanan kurt sürüsü, 8 çocuk ve bir kadını öldürdü. Eyalet yetkilileri, kurt sürüsünü bölgeden uzaklaştırmak için çalışma yürütüyor. Bölge halkı ise kendi güvenlikleri için gece devriye gezerek kendilerini korumaya çalışıyor. Çevre sakinleri, kurt sürüsünün evlere girip çocuklara saldırdığını ifade ediyor.

Son 45 günde Bahraich bölgesine dadanan kurt sürüsü, 8 çocuk ve bir kadını öldürdü. Eyalet yetkilileri, kurt sürüsünü bölgeden uzaklaştırmak için çalışmalar yürütüyor. İnsansız hava araçları ve termal kameralar kullanılarak kurtların yerleri tespit edilmeye çalışılıyor. Bölge halkı ise gece devriye gezerek kendilerini korumaya çalışıyor. Kurt sürüsünün gece evlere girip çocuklara saldırdığı belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hindistan’ın Uttar Pradesh Eyaletinde Dadanan Kurt Sürüsü, Son 45 Günde Toplam 9 Kişiyi Öldürdü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin