1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Savunmacısı Rayyan Baniya Palermo’ya Kiralandı!

Trabzonspor Savunmacısı Rayyan Baniya Palermo’ya Kiralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, 2024-2025 futbol sezonuna istenilen başlangıcı yapamayarak vedalarla devam ediyor. Bu vedalardan biri de savunma oyuncusu Rayyan Baniya’nın İtalyan ekibi Palermo’ya satın alma opsiyonuyla kiralandığı duyurusudur. Baniya’nın 25 resmi maçta forma giydiği bilinmektedir.

Trabzonspor, Rayyan Baniya’nın ayrılışının ardından bir dizi değişim yaşamaktadır. Taxiarchis Fountas’ın sözleşmesi feshedilmiş ve savunma bölgesinde de önemli bir oyuncu olan Baniya Palermo’ya kiralanmıştır. Kulüp, Palermo’dan Baniya’nın kiralanması karşılığında 450 bin euro alacağını ve satın alma opsiyonunun 3.2 milyon euro olduğunu belirtmiştir. Ayrıca, sözleşmede 200 bin euro şarta bağlı bonus bulunduğu ifade edilmiştir.

Trabzonspor Kulübü, resmi bir açıklama yaparak Rayyan Baniya’nın Palermo’ya satın alma opsiyonuyla geçici olarak transfer edildiğini duyurmuştur. Anlaşmaya göre, Palermo FC Trabzonspor’a 450.000.-EUR kiralama bedeli ödeyecek ve satın alma opsiyonu kullanıldığında 3.200.000.-EUR kesin transfer bedeli ödemeyi taahhüt etmektedir. Ayrıca, Palermo FC, futbolcunun başka bir kulübe transfer edilmesi durumunda %5’lik bir transfer bedeli ödemeyi kabul etmiştir.

Rayyan Baniya, geçen sezonun başında Fatih Karagümrük’ten Trabzonspor’a transfer olmuş ve kulüp formasını toplamda 25 resmi maçta giymiştir. Ancak, 2024-2025 futbol sezonunda istenilen performansı gösteremeyen Trabzonspor, futbolcularda ve teknik ekipte değişiklikler yaparak yeni bir sayfa açma kararı almıştır.

Sonuç olarak, Trabzonspor Kulübü, savunma oyuncusu Rayyan Baniya’nın Palermo’ya satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıklamış ve bu transferde detayları paylaşmıştır. Baniya’nın Trabzonspor formasını 25 kez giydiği bilgisi de verilen duyurular arasındadır. Kulüp, yeni transfer politikaları ve oyuncu değişimleriyle sezonu daha iyi bir performansla tamamlamayı hedeflemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor Savunmacısı Rayyan Baniya Palermo’ya Kiralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin