1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Cristian Medina Transferinde Teklifini Artırmayı Planlıyor – Boca Juniors ve Fiorentina İle İkilik Devam Ediyor

Fenerbahçe, Cristian Medina Transferinde Teklifini Artırmayı Planlıyor – Boca Juniors ve Fiorentina İle İkilik Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, merkez orta sahada Fred’e yardımcı olabilecek bir yıldız oyuncu arayışı içerisinde ve bu doğrultuda Cristian Medina için teklifini artırmayı planlıyor. Arjantin’in köklü kulübü Boca Juniors’da forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için İtalyan kulübü Fiorentina’nın yaptığı teklif reddedildi. Fiorentina, piyasa değeri 10 milyon euro olan Medina için 14 milyon euro teklif etmiş ancak Boca Juniors bu teklifi reddetmiştir.

Fenerbahçe’nin daha önce sunduğu teklif 8 milyon dolar net ve 3 milyon dolar bonus ile toplamda 11 milyon dolardı. Ancak Boca Juniors, Arjantin Futbol Federasyonu’na ödenecek vergi düşüldükten sonra eline geçecek net teklifi geri çevirmiştir. Kulüp, Medina’nın serbest kalma bedeli olan 20 milyon doların ödenmesini talep etmektedir.

Fenerbahçe yönetimi, Cristian Medina için takas yaparak ya da genç oyuncuların satışından elde edilecek gelirle teklifini artırmayı planlamaktadır. Sarı-lacivertli kulüp, Arjantinli oyuncunun transferi konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir.

Fenerbahçe’nin transfer listesinde üst sıralarda yer alan Cristian Medina için önemli gelişmeler yaşanıyor. Arjantinli oyuncunun Boca Juniors’da forma giymesi ve Fiorentina’nın teklifinin reddedilmesi, Fenerbahçe’nin bu transfer için çaba harcadığını göstermektedir. Sarı-lacivertli kulübün, Fred’in yanında oynayabilecek bir orta saha oyuncusu arayışında olduğu bilinmektedir.

Boca Juniors, Arjantin Futbol Federasyonu’na ödenecek verginin karşılanmasını ve oyuncunun serbest kalma bedelinin ödenmesini talep etmektedir. Fenerbahçe’nin bu şartları karşılamak için teklifini artırması beklenmektedir. Sarı-lacivertli kulübün, Cristian Medina transferini gerçekleştirmek için gereken adımları atmaya devam etmesi beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Cristian Medina Transferinde Teklifini Artırmayı Planlıyor – Boca Juniors ve Fiorentina İle İkilik Devam Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin