1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Fabrika yangınını terör örgütü üstlendi

Fabrika yangınını terör örgütü üstlendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da yangın 7 Ağustos günü sabah saat 07.30 sıralarında fabrikadaki kimyasal depoda çıktı. Fabrika çalışanları derhal tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin 4 saat süren yoğun çalışmaları sonucu yangın fabrikanın diğer bölümlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Terör örgütüne yakın haber kaynakları, yangının HBDH’nin uzantısı olan Kadınların Birleşik Devrim Hareketi (KBDH) tarafından üstlenildiğini duyurdu. Ancak İçişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK’nın paravan olarak kullandığı grupların, başarısız veya gerçekleşmemiş eylemleri de sahiplenerek varlıklarını sürdürmeye çalıştığını belirtti.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü PKK ve müzahir gruplara yönelik düzenlenen “GÜRZ-8” operasyonları kapsamında, Bursa dahil 36 ilde 222 kişinin yakalandığı belirtildi. Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Bursa Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Bursa Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fabrika yangınını terör örgütü üstlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin