1. Haberler
  2. Spor
  3. Eyüpspor Trendyol Süper Lig’de Fırtına Gibi Başladı!

Eyüpspor Trendyol Süper Lig’de Fırtına Gibi Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpspor, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Sivasspor’a konuk oldu ve zorlu maçtan 1-0 galip ayrılarak dikkat çekici bir performans sergiledi. Arda Turan’ın yönetimindeki takım, bu galibiyetle bir ilki yaşayarak tarihinde ilk kez dış sahada oynadığı bir Süper Lig maçını kazanmış oldu. Ardından başka bir ilki daha olan Bodrum FK maçını iç sahada 4-1 kazanarak ilk 3 puanını da almıştı. Bu sonuçlarla Eyüpspor, toplamda 7 puanı bulunan maç fazlasıyla lige damgasını vurdu.

Eyüpspor, Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı ilk maçın ardından Bodrum FK’yı 4-1 yendi ve Sivasspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden takım, göze çarpan bir performans sergiledi. Takımın bir sonraki rakibi ise Trabzonspor olacak. Arda Turan önderliğinde çıkışını sürdüren Eyüpspor, gelecek hafta Trabzonspor’u konuk edecek ve liderlik yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek.

Sivasspor ise Eyüpspor’a karşı alınan mağlubiyetle sezonun ilk puansız maçını yaşadı. Bu sonuçla takım, ilk kez maçtan puansız ayrıldı ve Beşiktaş ile karşılaşacakları gelecek haftaya bu motivasyonla hazırlanacaklar. Kırmızı-beyazlılar, Eyüpspor karşısındaki zorlu mücadelede istedikleri sonucu alamamalarına rağmen hatalarından ders çıkararak ilerleyen haftalarda daha iyi performans göstermeyi hedefliyor.

Sonuç olarak, Eyüpspor’un yeni ek olarak gösterdiği başarılı performans, tarihi ilkler yaşaması ve zirvede yer alması dikkat çekici bir gelişmedir. Arda Turan yönetimindeki takım, Trabzonspor maçına moralli çıkacak ve liderlik için mücadelesini sürdürecek. Diğer taraftan, Sivasspor ise alınan mağlubiyet ile bir ders çıkarmayı ve önlerine bakmayı hedefleyerek Beşiktaş maçına odaklanacaktır. Süper Lig heyecanı ise her zaman olduğu gibi sürüyor ve takımların performansları merakla takip ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eyüpspor Trendyol Süper Lig’de Fırtına Gibi Başladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin