1. Haberler
  2. Spor
  3. PSG, Montpellier’i 6-0 Yenerek Gövde Gösterisi Yaptı!

PSG, Montpellier’i 6-0 Yenerek Gövde Gösterisi Yaptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PSG, Parc des Princes’te oynanan Fransa Ligue 1 2. haçta Montpellier’i 6-0 mağlup ederek farklı bir galibiyet elde etti. Maçta ev sahibi takımın gollerini 4. dakikada Barcola, 24. dakikada Marco Asensio, 53. dakikada Barcola, 58. dakikada Achraf Hakimi, 60. dakikada Zaire-Emery ve 82. dakikada Kang-In Lee kaydetti. Luis Henrique yönetimindeki PSG, ilk 2 haftada toplamda 10 gol atarken sadece 1 gol yedi. Geçen hafta Le Havre’yi 4-1 mağlup eden takım, Montpellier galibiyetiyle çıkışını sürdürdü.

PSG’nin bir sonraki maçı deplasmanda Lille ile olacakken, Montpellier ise Nantes ile karşılaşacak. PSG, evinde aldığı farklı galibiyetle taraftarlarını sevindirirken, ligde üst üste galibiyetlerle kendine olan güvenini artırıyor. Takımın hücum hattı oldukça etkili bir performans sergileyerek rakip kalelere golleri sıralıyor. Özellikle Barcola ve Marco Asensio gibi oyuncuların gol katkıları takımı galibiyetlere taşıyor. Achraf Hakimi ve Zaire-Emery gibi defans oyuncularının da skora katkı sağlaması takımın başarısını artırıyor.

PSG, Montpellier karşısında sahadan farklı bir galibiyetle ayrılarak taraftarlarını mutlu etti. Takımın teknik direktörü Luis Henrique, oyuncularını taktiksel olarak iyi hazırlayarak galibiyet serisine devam etmelerini sağlıyor. Montpellier ise bu mağlubiyetle önemli bir ders çıkararak önümüzdeki maçlara daha fazla konsantre olacak. Takımın savunma hattındaki zayıflıkların giderilmesi gerekecek.

PSG, ligdeki performansıyla rakiplerine gözdağı verirken, taraftarlarını da heyecanlandırıyor. Önümüzdeki haftalarda da kazanmaya devam ederek zirveyi hedefliyorlar. Montpellier ise çıkış arayışında olacakken, zorlu maçlara daha iyi hazırlanarak puan cetvelinde yükselmeyi hedefliyor. PSG’nin farklı galibiyetiyle sonuçlanan maç, futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilirken, takımların performansı da merakla bekleniyor.

PSG, Montpellier’i 6-0 Yenerek Gövde Gösterisi Yaptı! yazısı ilk önce İa Haber üzerinde ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
PSG, Montpellier’i 6-0 Yenerek Gövde Gösterisi Yaptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin