1. Haberler
  2. Spor
  3. Halkbank, Igor Kolakovic Yönetiminde Yeni Sezona Hazırlanıyor!

Halkbank, Igor Kolakovic Yönetiminde Yeni Sezona Hazırlanıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Igor Kolakovic tarafından yönetilen yeni sezona hazırlanıyor. Takım, 2024-2025 sezonu için çalışmalara başladı. Halkbank, Efeler Ligi’nin son şampiyonu olarak üç farklı alanda yarışacak. Takımın voleybolcuları, sağlık kontrollerinin ardından kondisyon ve saha çalışmalarına başladı. Milli takımlarda olan oyuncular da katılarak takımın rutin hağtalık programına dahil olacak. Eylül ayında ise hazırlık maçları yapılacak.

Igor Kolakovic’in başantrenörlüğünü yaptığı Halkbank Erkek Voleybol Takımı, yeni sezona hazırlanıyor. Takım, 2024-2025 sezonu için çalışmalara başladı. Takım, Efeler Ligi’nin son şampiyonu olarak üç farklı alanda mücadele edecek. Takımın voleybolcuları, sağlık kontrollerinin ardından kondisyon ve saha çalışmalarına başladı. Milli takımda olan oyuncular da takımın programına katılacak ve eylül ayında hazırlık maçları oynanacak.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Igor Kolakovic yönetiminde 2024-2025 sezonuna hazırlanıyor. Takımın açıklamasına göre, başantrenör Igor Kolakovic önderliğindeki Halkbank, yeni sezon için kapsamlı hazırlıklara başladı. Takım, üç farklı alanda mücadele edecek ve iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Voleybolcular, sağlık kontrollerinin ardından kondisyon ve saha çalışmalarına başladı. Milli takımda bulunan oyuncular da takıma dahil olacak ve hazırlık maçlarıyla sezonu açacaklar.

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Igor Kolakovic yönetiminde yeni sezona hazırlanıyor. Takım, 2024-2025 sezonu için çalışmalara başladı. Halkbank, geçtiğimiz sezon Efeler Ligi’nin şampiyonu olarak üç kulvarda mücadele edecek. Takımın voleybolcuları, sağlık kontrollerinin ardından kondisyon ve saha çalışmalarına başladı. Milli takımda bulunan oyuncuların da katılacağı Halkbank, eylül ayında hazırlık maçları yaparak sezonu açacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Halkbank, Igor Kolakovic Yönetiminde Yeni Sezona Hazırlanıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin