1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Bindikleri taksiyi gasp eden şüpheliler 2 saat sonra yakalandı

Bindikleri taksiyi gasp eden şüpheliler 2 saat sonra yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyüpsultan Rami Yeni Mahallede yaşanan olay iddialara göre şöyle yaşandı. Taksici H.G.’nin aracına bir kişi bindi binen kişi bir süre sonra aracı durdurmasını istedi yolda yanlarına biri daha geldi. Araca binen iki kişi taksiciye Esenyurt’a gitmek istediklerini söylediler. Alkollü oldukları öğrenilen şahıslar biranda taksiciyi darp etmeye başladı. Şoförü aracı durdurup araçtan inince iki gaspçı taksiyle birkaç sokak gittikten sonra ara sokakta bir araca çarptılar.

2 SAAT SONRA YAKALANDILAR

Kaza yapınca iki şüpheli taksiyi olay yerinde bırakıp yaya olarak kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olayla ilgili çalışma başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda kimlikleri tespit edilen 2 şüpheli kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Şüpheliler E.K.(24) ve M.A.G.(24) Gayrettepe Gasp Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gasp suçundan adliyeye sevk edilen şüphelilerin kaza yaptıktan sonra taksiyi bırakıp gittikleri anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bindikleri taksiyi gasp eden şüpheliler 2 saat sonra yakalandı

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm İstanbul Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bindikleri taksiyi gasp eden şüpheliler 2 saat sonra yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin