1. Haberler
  2. Dünya Haberleri
  3. Donald Trump, Kamala Harris’e Çok Kızgın: “Zekasına Saygı Duymuyorum!”

Donald Trump, Kamala Harris’e Çok Kızgın: “Zekasına Saygı Duymuyorum!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetçi ABD Başkan Adayı Donald Trump, New Jersey eyaletinde bulunan golf kulübünde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında, Demokrat rakibi ve mevcut ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Trump, Harris’e çok kızgın olduğunu belirterek, kişisel saldırılara hakkı olduğunu savundu ve Harris’in zekasına saygı duymadığını vurguladı. Ayrıca, Harris’in bir başkan olarak başarısız olacağını düşündüğünü ifade etti.

Harris’in politikalarını eleştiren Trump, onu ekonomiyi bozan, sınır güvenliğini tehlikeye atan ve dünyayı bozan radikal bir Kaliforniyalı liberal olarak tanımladı. Trump, Harris’in dokunduğu her şeyi mahvettiğini ve eğer başkan seçilirse ülkenin mali durumunun düzelmeyeceğini dile getirdi. Ayrıca, Harris’in politikalarının ABD ve dünya için çok yıkıcı olduğunu savundu ve Cumhuriyetçilerden gelen eleştirilere de yanıt verdi.

Trump, Harris’i başkan yardımcılığı dönemindeki politikaları üzerinden eleştirdi ve onun politikalarının tuhaf olduğunu belirtti. Zekasına saygı duymadığını ve berbat bir başkan olacağını düşündüğünü ifade etti. Trump ayrıca, sakin bir kampanya yürüttüğünü söyleyerek eleştirilere karşılık verdi.

Basın toplantısında, Trump hazır kahve, kahvaltılık gevrekler ve hamur işleri gibi market ürünlerini yanında getirerek enflasyon ve pahalılık konusuna dikkat çekti. Temel gıda maddelerinin fiyatlarının sürekli arttığını vurgulayan Trump, Biden ve Harris yönetimini sorumlu tutarak, Harris’in önerdiği “komünist fiyat kontrolleri”nin işe yaramadığını savundu.

Sonuç olarak, Trump’ın basın toplantısında Kamala Harris’e yönelik sert eleştirilerde bulunduğu ve onun politikalarını ve zekasını sorguladığı görüldü. Ayrıca, ekonomik konularda yönetimi eleştirdi ve Harris’in başkanlık için uygun olmadığını düşündüğünü açıkça ifade etti. Trump’ın açıklamaları, yaklaşan seçim sürecinde Amerika Birleşik Devletleri’nde siyasi tartışmaları alevlendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Donald Trump, Kamala Harris’e Çok Kızgın: “Zekasına Saygı Duymuyorum!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin