1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Huzurevinde Klima Patladı, Yangın Çıktı

Antalya’da Huzurevinde Klima Patladı, Yangın Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da bulunan özel bir huzurevinde klimanın patlaması sonucu yangın çıktı. Huzurevinde kalanlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken, 3 kişi dumandan etkilendi.

Yangın, Konyaaltı ilçesine bağlı Toros Mahallesi 836 sokak üzerinde bulunan 5 katlı özel bir huzurevinin 1. katında, klimanın patlamasıyla saat 18.00 sularında başladı. Huzurevindeki çalışanlar yangın alarmını duyduktan sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını hızla kontrol altına alırken, dumandan etkilenen Yüksel Çankaya, Kerim Güven, Ahmet Şükrü Peker odalarından tahliye edilerek hastaneye kaldırıldı. Diğer huzurevi sakinleri de ekipler tarafından tahliye edildi ve sağlık ekiplerince kontrol edildikten sonra yeniden odalarına yerleştirildi.

Huzurevinde kalan Ali Yıldız (86), yangın sırasında yaşadıklarını şöyle anlattı: “Uyuyordum. Aniden uyandım ve aşağı indim, yangın olayını gördüm. Neyse ki yara almadım.” Ali Yıldız’ın kızı Gülbahar Bal (58) ise yangın alarmı çaldığında lavaboya gitmekte olduğunu belirterek, babasını uyararak dışarı çıkmaları gerektiğini söyledi. Babasını dışarıya çıkardıktan sonra dumandan etkilenen diğer huzurevi sakinlerinin durumundan endişelendiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Huzurevinde Klima Patladı, Yangın Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin