1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Bodrum’da hasta saldırısına uğraya doktor taburcu edildi

Bodrum’da hasta saldırısına uğraya doktor taburcu edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bodrum Ortakent Cumhuriyet Caddesi’ndeki Aile Sağlığı Merkezi’nde, 29 Temmuz günü İstanbul’dan Bodrum’a tatile gelen E.S. (55), yüksek ateş şikayetiyle kardeşi Ö.A.S.’yi (48) sağlık ocağına getirdi. Daha sonra E.S., kardeşi ile birlikte Dr. Mustafa Hürkal Tezvar’ın (61) muayenehanesine girdi. Doktor hastaneye gitmesini önerse de E.S. aile sağlığı merkezinde tedavi olmak istedi. İkili arasında tartışma, ardından da kavga çıktı.

E.S., kavga sırasında iddiaya göre Dr. Mustafa Gürkan Tezvar’ın boğazını sıktı. Gürültüyü duyan aile merkezi görevlileri, olaya müdahale etti. Uğradığı saldırının ardından kalbi duran doktora ilk müdahaleyi aile merkezi çalışanları yaparak, duran kalbi yeniden çalıştırdı. 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Tezvar, tedaviye alındı. Öte yandan doktorun daha önceden kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili E.S. ile kardeşi Ö.A.S. gözaltına alınarak, ifade için karakola götürüldü. Doktor Tezvar, hastanede yapılan yoğun bakıma alınmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan E.S. ile kardeşi Ö.A.S., savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan E.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ö.A.S. ise adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

TABURCU EDİLDİ

Aile sağlığı merkezi doktoru Mustafa Hürkal Tezvar, bir bölümü yoğun bakımda olmak üzere yaklaşık 15 gündür süren tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Mugla Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Mugla Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bodrum’da hasta saldırısına uğraya doktor taburcu edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin