1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Balıkesir’de Yangın Çıkan Apartmanda İtfaiyeci Kediyi Kurtardı!

Balıkesir’de Yangın Çıkan Apartmanda İtfaiyeci Kediyi Kurtardı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de bulunan Mobilyacılar Arastası’nda yer alan bir apartmanın 1. katında, henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangının çıkması üzerine ihbar alan itfaiye ekipleri hemen olay yerine hareket etti ve yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. İtfaiyecilerin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı ve hasarın büyümesi engellendi.

Yangına müdahale sırasında, itfaiyeci Seray Başol da olay yerinde bulunuyordu. Seray Başol, dairede yapmış olduğu arama sırasında yerde hareketsiz halde yatan bir kediye rastladı. Hemen kediyi dışarı çıkaran Başol, kedinin başında durarak oksijen verdi. Uyguladığı müdahaleler sonucunda baygın kedinin kendine gelmesini sağladı. Kedinin durumunun ciddiyeti göz önünde bulundurularak, sağlık taramasının yapılması ve gerekli bakımların uygulanması için barınağa götürüldü.

Seray Başol, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, içeriye girdiklerinde yoğun dumanla karşılaştıklarını ve bu esnada yerde hareketsiz yatan kediye rastladığını belirtti. Kedinin durumunu göz önünde bulundurarak hemen müdahale ettiğini ve kedinin sağlık durumunu stabil hale getirdiklerini dile getirdi. Başol, ekip arkadaşlarıyla birlikte hem kedinin hayatını kurtardıklarını hem de yangını kontrol altına alarak başarılı bir operasyon gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Olay sonrasında, apartmandaki diğer sakinler de yangın etkisiyle evlerinden tahliye edilirken, herhangi bir can kaybı yaşanmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi. Yetkililer, yangının çıkış sebebini detaylı bir şekilde araştırarak, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına önlemler almaya çalışacaklarını belirttiler. Ayrıca, yangın sırasında gösterilen profesyonel müdahalenin ve kedinin kurtarılmasının takdirle karşılandığı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir’de Yangın Çıkan Apartmanda İtfaiyeci Kediyi Kurtardı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin