1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İşçi kılığına girip 3 buçuk milyonluk mal çaldılar! 6 Şüpheli’de tutuklandı

İşçi kılığına girip 3 buçuk milyonluk mal çaldılar! 6 Şüpheli’de tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Kocaeli’nde farklı tarihlerde şantiye alanları ve park halindeki Tır’lardan malzeme hırsızlıklarını incelemeye alan Kocaeli İl Emniyet Müdürlğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayların birbirleri ile bağlantılı olduğunu belirledi. Devam eden araştırmalar sonucunda, elektrik kabloso ve elektrik malzemeleri yüklü tırları takibe alarak İzmit, Kartepe ve Çayırova ilçelerinde park halindeyken soyan ve işçi kılığında girdikleri şantiyelerden elektrik ve inşaat malzemeleri çalan 6 kişilik çete tespit edildi.

KOCAELİ’DE 6 FARKLI OLAY
Şüphelilerin tespit edilmesi ile birlikte harekete geçen Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri, önceki gün Kocaeli ve İstanbul’da eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Kocaeli’de 6 farklı olaya karışan şüpheliler, İstanbul Sancaktepe’de düzenlenen operasyon ile yakalandı. Şüphelilere ait depoda ise 1 milyon TL çalıntı malzeme ile birlikte şüphelilerin hırsızlık olaylarında kendi araçlarına taktıkları çalıntı plakalarda ele geçirildi.

40 GÜNLÜK TAKİP
Öte yandan olayla ilgili yapılan takip sonucu, şüphelilerin kendilerine işçi süsü verdikleri, şantiye alanlarına girerken baret takıp iş elbiseleri giydikleri belirlendi. Kocaeli polisinin 40 günlük takibi sonucu yakalanan M.E ‘nin 27 , O.K’nin 34 , B.E’nin 46 , B.E’nin 30,S.M’nin 22 ve S.G ‘nin 40 ayrı suç kaydı olduğu ve bazılarının hakkına yakalama kararı bulunduğu öğrenildi. Adli mercilere sevk edilen 6 şüphelide tutuklanarak cezaevine gönderildi

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Kocaeli Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Kocaeli Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İşçi kılığına girip 3 buçuk milyonluk mal çaldılar! 6 Şüpheli’de tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin