1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Otomobil tırın altına girdi: 2 ölü

Otomobil tırın altına girdi: 2 ölü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, saat 16.15 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, iki kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Orhangazi’deki bir mermer fabrikasında çalışan Yunus Demircan (37), mesai bitiminde 34 NA 5720 plakalı otomobiliyle, mesai arkadaşı Harun Sabanlı (31) ile birlikte evlerine dönmek üzere yola çıktı.

İddialara göre, Orhangazi girişinde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan Yunus Demircan’ın kullandığı otomobil, önce bariyerlere, ardından yolun diğer tarafında park halinde duran bir tıra çarptı.

Can pazarı yaşandı
Kaza sonrası olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Önce yolcu Harun Sabanlı araçtan çıkarıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirlendi.

Tır forklift ile kaldırıldı
Tırın altında sıkışan otomobili kurtarmak için yakındaki bir işletmeden getirilen iki forklift kullanıldı. Tır kaldırıldıktan sonra araçta sıkışan sürücü Yunus Demircan’ın de olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yakınları sinir krizi geçirdi
Acı haberi alarak olay yerine gelen ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kaza nedeniyle Bursa- Yalova karayolu uzun süre tek şeritten trafiğe açılırken, cenazeler savcılık incelemesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Otomobil tırın altına girdi: 2 ölü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin