1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Sıcak günlere ara verilecek hava yağmurla serinleyecek

Sıcak günlere ara verilecek hava yağmurla serinleyecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metoroloji Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Marmara Bölgesi’nde haftasonuna doğru yağışlarla birlikte 42 dereceyi bulan sıcaklıklarda 14 derece civarında düşüş yaşanıp 28 derecelere kadar düşmesinin beklendiği kaydedildi. İstanbul’da kavurucu sıcaklar ve yüzde 90’lara ulaşan nem vatandaşları perişan ederken Meterolojinin yağmur haberi vatandaşları biraz olsun rahatlattı. Aşırı kavurucu sıcaklarla mevsim normallerinin üzerinde bir sıcaklıkla adeta perişan olan İstanbullular yağmurun yağmasını ve hava sıcaklıklarının düşmesini sabırsızlıkla beklemeye başladılar.

Meterolojinin verilerine göre İstanbul’da özellikle Marmara bölgesinde yaşanacak sağanak yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarında da ciddi düşüşler yaşanacak. Kavurucu sıcaklar İstanbul’da Perşembe gecesinden itibaren düşüş göstererek Cuma ve Cumartesi günü 38-42 derecelerden 28 dereceye kadar düşecek. Yağmurla birlikte İstanbullular serin bir havanın etkisinde kalacaklar.

ARNAVUTKÖY’DE DENİZDE HORTUM OLUŞTU

Meteoroloji’nin İstanbul’da öğle saatlerinde yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı uyarılarda bulunmasının ardından Arnavutköy Karaburun sahilinde havanın kararmasıyla birlikte denizde hortum oluştu. Sahilde denize giren vatandaşlar hortumu görünce şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar tedbir amaçlı denizden çıkarak kıyıdan uzaklaştı. O anlar kameralara yansıdı.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm İstanbul Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sıcak günlere ara verilecek hava yağmurla serinleyecek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin