1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Avşar kardeşlerden açıklama – Sözcü

Avşar kardeşlerden açıklama – Sözcü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘İhalelerin vazgeçilmezi AKP’lilerle kol kola! Sicili o kadar kirli ki…’ başlıklı haber için Ali Osman Avşar ve Veysi Avşar açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

* “Ali Osman AVŞAR ve Veysi AVŞAR olarak haberde ismi geçen Florya Holding ve Florya Yemek ile hiçbir bağımız bulunmamaktadır. Şahsım Ali Osman AVŞAR olarak sadece Eren Tabldot Tic. A.Ş’nin %100 pay sahibiyimdir. Veysi AVŞAR adına ise aktif herhangi bir şirket bulunmamaktadır. Bunun dışında hiçbir şirketle bağımız veya ticari bir ilişkimiz yoktur.

* Bu durum devletin resmi kayıtlarıyla da sabittir. Haberde iddia edildiği üzere hayatımız boyunca ne bir milletvekili ne bir bürokrat tarafından adrese teslim olarak almış olduğumuz tek bir ihale yoktur. Şirketimiz Eren Tabldot Tic. A.Ş. mevzuata uygun olarak devletin menfaat ve çıkarlarını da gözeterek ticari hayatını sürdürmektedir.

* İş insanı olmamız ve bazı sivil toplum örgütlerindeki görevlerimizden kaynaklı birtakım siyasetçi ve devlet büyüklerine nezaket ziyaretlerimiz olmuştur. Bu ziyaretler asla ve asla ticari veya şahsi çıkar amaçlı olmamıştır. Ailemizden almış olduğumuz terbiye gereği devlet makamlarını asla kendi şahsi çıkar ve menfaatlerimiz için meşgul etmemiş ve kullanmamışızdır. Bugün bünyesinde 200’den fazla çalışanıyla ve birçok resmi kurum ve kuruluşta yaptığı işler sebebi ile teşekkür ve takdir toplayan firmamızın sicili tertemizdir. Şahsımızı karalayan itibarımızı zedeleyen, ticari hayatımızı olumsuz etkileyen bu haberler bizi son derece mağdur etmiş ve etmektedir. Ayrıca belirtmek isteriz ki süreçle ilgili tüm yasal haklarımızın da sonuna kadar takipçisi olacağız.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Avşar kardeşlerden açıklama – Sözcü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin