1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Bursa’da Emniyet suçlulara göz açtırmıyor

Bursa’da Emniyet suçlulara göz açtırmıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Ekipler, Türk Telekoma ait kabloları çalan şüpheliler O.C ve O.Ç isimli şüphelileri yapılan takip ve çalışmalardan tespit ederek yakaladı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adli makamlarca haklarında arama veya yakalama kararı çıkarılan cezaevi firarisi Y.Ç, Silahlı Yağma ve yaralama suçlarından iki adet aranası bulunan A.S, Hırsızlık suçundan aranması olan K.K yakalanarak ve Uyuşturucu Madde Kullanmak Suçundan aranması olan A.E.D çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış ve cezaevine teslim edilmiştir.

Hakkında 4 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.P ve yine hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.P başarılı operasyonlar sonucu yakalanmış ve cezalarının infaz edilmesi için cezaevine teslim edilmiştir.

İznik Suç Önleme Büro Amirliği Ekipleri ve Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin devriye görevleri sırasında durumlarından şüphelenerek durdurdukları S.C nin üzerinden 2.06 gr metamfetamin, M.A ve A.K isimli şahısların üstünden ise 6.98 gr esrar maddesi ele geçirilmiş şüpheliler adli makamlara sevkedilmiştir.

Meydana gelen oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak İznik Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Büro Amirliği ekipleri yapılan takip ve çalışmalar sonucu tespit ettikleri şüpheliyi Jandarma ekipleri ile ortak yapılan çalışma sonucu yakalamış ve araç sahibine teslim edilmiştir. Olayın Şüphelisi Ş.A.K tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Hırsızlık, Mala zarar verme ve Uyuşturucu suçlarından firari olarak aranan D.Ö yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış ve cezaevine gönderilmiştir.

Sabaha karşı Uyuşturucu Madde konusu ile ilgili alınan bir bilgilyi değerlendiren ekiplerimiz bekçilerle birlikte Selçuk Mah. Güçlü civarında yaptıkları çalışmalarda 7 şüpheli şahıs (3 ü bayan 4 ü erkek) ve devamında alınan ikamet aramasında 32 gr metamfetamin, 17 gr esrar uyuşturucu maddesi, 1 adet 65 cm boyunda Hint keneviri bitkisi ile takılı şarjöründe 9 adet 9*9 mm fişek bulunan 1 adet tabanca elde edilmiş şahıslar gözaltına alındı. Şahıslardan A.Ö ve S.Ç çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Bursa Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Bursa Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Emniyet suçlulara göz açtırmıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin