1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. 6 katlı binada çıkan yangında mahsur kalanlar kurtarıldı

6 katlı binada çıkan yangında mahsur kalanlar kurtarıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korkutan yangın 15.00 sıralarında Şişli Merkez Mahallesi, İskenderoğlu Sokakta bulunan 6 katlı binanın 3’üncü katında çıktı. Dairede yaşayanların çalıştırdığı vantilatörün patlaması sonucu çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede büyüdü. Dairedeki 3 kişi ile alt katlarda oturanlar kendi imkânlarıyla dışarı çıktı. Yangın nedeniyle oluşan duman apartmanın içine dolarken, üst katlarda oturanlar mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri, sokağın dar olması ve araçların yanlış park edilmesi nedeniyle yangın yerine ulaşmakta zorluk çekti. İtfaiye ekipleri, yolun polis ve vatandaşların yardımıyla açılmasının ardından olay yerine ulaştı. Binanın 4’üncü katında mahsur kalan Gamze Ş. ile annesi merdiven yardımıyla kurtarıldı.

Yoğun duman nedeniyle teras katında mahsur kalan ve pencere kenarında kurtarılmayı bekleyen Bekir Bozkurt ile eşi Gülşen Bozkurt da merdiven yardımıyla tahliye edildi. Dumandan etkilenen bina sakinleri olay yerine gelen ambulansta oksijen verilerek tedavi edildi.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm İstanbul Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
6 katlı binada çıkan yangında mahsur kalanlar kurtarıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin