1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. İstanbul’da kurban pazarlarındaki satıcılar çadırlarını toplamaya başladı

İstanbul’da kurban pazarlarındaki satıcılar çadırlarını toplamaya başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kent genelinde kurbanlık satışı için 4. gününde ikindi vaktine kadar tanınan sürenin bitmesi ile birlikte kurbanlıklarının hepsini satan kurban satıcıları ellerindeki kalan hayvanlarını ucuz fiyattan satarak çadırlarını toplamaya başladılar. Kurbanlıklarını bitirip çadırlarını toplayanlar ise yola çıkma hazırlığı yaptı.

Elinde kurbanlık kalan bazı besiciler son saatlere kadar satışa devam etti. Bazı satıcılar ise ellerinde kalan hayvanlarını araçlara bindirip memleketlerine dönmek üzere yola çıktı.

Bahçelievler, Sultangazi, Ümraniye, Maltepe ve Kartal gibi bir çok yerde binlerce kurbanlığın satıldığı boşalan pazar alanlarında, belediye ekiplerince iş makinaları yardımıyla temizlik çalışmalarına da başlandı. Ekipler, pazar alanlarında kireçleme ve ilaçlama da yapacak.

Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm İstanbul Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. İstanbul Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da kurban pazarlarındaki satıcılar çadırlarını toplamaya başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin