1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TUSAŞ Tesislerine Yönelik Saldırıda Yaralanan 22 Vatandaşımızdan 17’si Taburcu Edildi

TUSAŞ Tesislerine Yönelik Saldırıda Yaralanan 22 Vatandaşımızdan 17’si Taburcu Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yapılan terör saldırısında yaralanan vatandaşların durumu hakkında bilgi verdi. Açıklamaya göre, saldırıda 22 vatandaş yaralanmış ve bu yaralılardan 17’si taburcu edilmiş durumda. Diğer 5 yaralı ise hastanelerde tedavi altında ve durumları stabil.

Saldırı sonucunda maalesef 5 kişi hayatını kaybetmişti. Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, saldırının detaylarına ve saldırıyı gerçekleştirenlerin kimliğine dair herhangi bir bilgi vermedi. Ancak, güvenlik güçleri saldırıyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı ve saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Terör saldırısı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’nin Ankara Kahramankazan tesislerinde gerçekleşti. Tesislerde güvenlik önlemleri arttırıldı ve olayın ardından firma çalışanlarına destek sağlandı. Saldırı sonrasında bakanlık, tesislerde güvenliği sağlamak amacıyla önlemler aldı ve benzer saldırıları engellemek için gerekli tedbirleri almaya devam ediyor.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından Türkiye genelinde güvenlik önlemleri arttırıldı ve benzer terör saldırılarının önlenmesi için çalışmalar hızlandırıldı. İlgili birimler koordineli bir şekilde hareket ederek, vatandaşların güvenliğini sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’nin Ankara’daki tesislerinde yaşanan bu acı olay, ülke genelinde yarattığı endişe ve üzüntüyle yakından takip ediliyor.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarına başsağlığı dilerken, yaralılara acil şifalar temenni ediliyor. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ gibi stratejik öneme sahip tesislere yönelik gerçekleşen bu tür saldırıların ülke güvenliği açısından önemli bir tehdit oluşturduğu vurgulanırken, benzer olayların yaşanmaması için her türlü tedbirin alınacağı belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TUSAŞ Tesislerine Yönelik Saldırıda Yaralanan 22 Vatandaşımızdan 17’si Taburcu Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin