1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: “Bugün Yeniden Bir Tarih Yazacağız”

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: “Bugün Yeniden Bir Tarih Yazacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ankara Atatürk Spor Salonu önünde toplanan partililere seslendi. Dervişoğlu, İYİ Parti’nin kuruluşunun 7. ve Cumhuriyetin 101. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için bir araya geldiklerini belirterek, Türk’e, Türklüğe, Türkiye Cumhuriyeti’ne düşman olanlara karşı yeni bir mücadelenin başlayacağını vurguladı. Dervişoğlu, dava arkadaşlarına güvenerek mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener de programda hazır bulunarak partililerin yoğun alkışlarıyla karşılandı. Salonun dolduğunu gören Dervişoğlu, partililere teşekkür ederek, İYİ Parti’nin Türkiye için önemli bir güç olduğunu belirtti. Türkiye’nin dört bir yanından gelen partililerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını aktardı.

Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin 7 yıl önce Türkiye’nin içinde bulunduğu zorluklara çözüm bulmak için kurulduğunu ve o günden bugüne hukuk, adalet, ve hürriyet mücadelesi verdiklerini ifade etti. Partinin kuruluşundan beri Türk milleti adına mücadele ettiklerini ve emeği geçen herkese minnettar olduklarını dile getirdi.

Yeniden bir tarih yazacaklarını vurgulayan Dervişoğlu, Türk’e, Türklüğe, Türkiye Cumhuriyeti’ne düşman olanlara karşı kararlı bir duruş sergileyeceklerini paylaştı. Dava arkadaşlarına güvenerek ilerleyeceklerini ve ülkenin karşı karşıya olduğu zorlukları birlikte aşacaklarını söyledi. Salonları aşan bir güce sahip olduklarını ifade eden Dervişoğlu, meydanlarda da Türkiye için mücadelelerine devam edeceklerini belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Kurucu Genel Başkan Meral Akşener’in de katıldığı bu önemli kutlama etkinliği, partililerin coşkusunu ve birlik ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. Türk milleti adına yeni tarihlerin yazılacağına inanan İYİ Parti’nin, ülke için önemli bir güç olmaya devam edeceği belirtilerek, mücadele azmi ve kararlılığı vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: “Bugün Yeniden Bir Tarih Yazacağız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin