1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evinden Alınarak İfade Vermek Üzere Emniyete Götürüldü

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evinden Alınarak İfade Vermek Üzere Emniyete Götürüldü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tuncer, dün sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından evinden alınarak ifade vermek üzere emniyete götürüldü. Tuncer, Aralık 2023’te Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda yaşanan şiddeti, usulsüzlükleri ve tarikatçı yapılanmayı paylaştığı için hakkında şikayetçi olunmuştu. Bakanlık yetkilileri hakkında soruşturma açılmadığı halde, Tuncer evinden alınarak polis eşliğinde ifade vermeye götürüldü. Hukukun, iktidarların fahişesi olmadığını belirten Tuncer, susturulamayacaklarını, gerçekleri ortaya çıkarmaya devam edeceklerini söyledi.

Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Tuncer’in Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Konya İl Müdürü hakkındaki usulsüzlükleri açıkladığı için ifadeye çağrıldığını açıkladı. Parti desteğiyle Sadabad Polis Merkezi’nde ifade veren Tuncer, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. İl Başkanı Hakan Akşit önderliğinde toplanan parti üyeleri, Tuncer’e destek vermek için karakol önünde bir araya geldi.

Tuncer’in ifade vermesinin ardından Zafer Partisi, hükümetin yolsuzlukları ve usulsüzlükleri doğru bir şekilde açıklamak için mücadele edeceklerini vurguladı. Haksız yere yargılananların yanında olacaklarını belirten parti yetkilileri, adaletin herkes için geçerli olması gerektiğini savundu. Tuncer’in evinden alınarak ifadeye çağrılmasını, haksız yere sindirme ve susturma girişimi olarak gördüklerini açıkladılar.

Sevdagül Tuncer, yaşadığı bu süreci haksızlığa boyun eğmeden, doğruları açıklamak için bir fırsat olarak gördüğünü belirtti. Usulsüzlükleri kamuoyuna duyurduğu için cezalandırılmak istendiğini dile getiren Tuncer, hiçbir baskı ve tehdit karşısında geri adım atmayacaklarını söyledi. Zafer Partisi de Tuncer’in yanında duracaklarını ve haksızlıkların her platformda ifşa edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tuncer’in ifade vermek üzere evinden alınması, parti içinde ve kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Tuncer’in gözaltına alınmasına neden olan usulsüzlükler ve baskılarla ilgili olarak yürütülen mücadele, adaletin sağlanması ve gerçeklerin gün yüzüne çıkarılması için devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evinden Alınarak İfade Vermek Üzere Emniyete Götürüldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin