1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Cebeci Mahallesi’nde Korkutan Yangın Olayı!

Cebeci Mahallesi’nde Korkutan Yangın Olayı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cebeci Mahallesi 2575. Sokak’taki bina, saat 01.00 sularında bilinmeyen bir sebeple çıkan yangınla sarsıldı. Yangın, hızla yayılarak binayı sardı. Mahalle sakinleri, durumu hemen fark ederek binayı tahliye etti. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri ise olay yerine sevk edildi.

Yangın esnasında çatıdan çıkan kıvılcımlar ve ufak patlamalar, sokakta korku ve paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Olay sonrasında ise soruşturma başlatıldı.

Olayın detaylarına ilişkin henüz net bilgiler bulunmamakla birlikte, yangının ne şekilde başladığı ve etkileri üzerine yapılacak incelemeler sonucunda daha fazla bilgi ışığa çıkacaktır. Mahalle sakinleri ve bina sakinleri, yaşadıkları korku dolu anı unutmak için bir araya gelerek destek olmayı düşünmektedir.

Bina sakinleri, yetkililerin vereceği bilgiler doğrultusunda, yangının sebebi ve etkileri hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umut etmektedir. Yangın sonrasında hasar tespit çalışmalarının yapılacak olması, bina sakinlerini gelecekte yaşanabilecek benzer olaylara karşı daha dikkatli olmaya teşvik etmektedir.

Polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırmak üzere çalışmalarını sürdürmektedir. Yangının başlamasında herhangi bir suça dair şüphe olup olmadığı da araştırma kapsamında değerlendirilecektir. Yetkililer, mahalle sakinlerine gerekli desteği sağlayarak, olayın etkilerini en aza indirmeye yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cebeci Mahallesi’nde Korkutan Yangın Olayı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin