1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Başkentte Yön Tabelası Direğine Çarpan Otomobilde Facia: 4 Kişi Hayatını Kaybetti!

Başkentte Yön Tabelası Direğine Çarpan Otomobilde Facia: 4 Kişi Hayatını Kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkentte, Mamak ilçesi Yakup Abdal Mahallesi’nde, 06 DDC 719 plakalı bir otomobil kaza yaptı. Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yön tabelası direğine çarptı. Kazada araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı ve hayatını kaybedenler için gerekli işlemler yapıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza, akşam saatlerinde meydana geldi. Otomobilin yön tabelası direğine çarpması sonucu 4 kişi yaşamını yitirirken, bir kişi ise yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, aracın içinde bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı kişi ise sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili detaylar incelenmek üzere polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kaza nedeninin belirlenmesi ve sorumluların tespit edilmesi amacıyla olayla ilgili çalışmalar devam ediyor. Mamak ilçesi Yakup Abdal Mahallesi’nde yaşanan bu elim kaza sonrasında, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Başkentte gerçekleşen trafik kazasında yaşamını yitiren 4 kişi için acı bir olay yaşandı. Otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kazanın detayları incelenmek üzere soruşturma başlatıldı ve polis ekipleri olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Kazanın neden kaynaklandığı ve sorumlularının belirlenmesi için titizlikle bir araştırma yürütülüyor.

Başkentte, Mamak ilçesi Yakup Abdal Mahallesi’nde yaşanan kaza, sürücünün kontrolünden çıkarak yön tabelası direğine çarpması sonucu 4 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, yaralı olan kişiye müdahalede bulunarak hastaneye sevk etti. Kazayla ilgili soruşturma derinleştirilirken, ailelere başsağlığı ve yaralı kişiye acil şifalar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkentte Yön Tabelası Direğine Çarpan Otomobilde Facia: 4 Kişi Hayatını Kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin