1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Özgür Özel: Cumhuriyeti kuranlar korkmadı, biz de korkmuyoruz

Özgür Özel: Cumhuriyeti kuranlar korkmadı, biz de korkmuyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yarın saat 14.30’da Beşiktaş Meydanı’nda düzenlenecek miting için hazırlıklarını sürdüren CHP Genel Başkan Özgür Özel ve parti yöneticileriyle miting alanında incelemelerde bulundu.

Özel’e, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da eşlik etti. Mitinge geniş bir katılım beklediklerini belirten Özel, “Yarın bu meydanda hep beraber teröre, şiddetin her türlüsüne karşı yaşam hakkını savunacağız. Bu hafta Türkiye’nin dört bir yanı terör saldırılarıyla üzüldü. Ancak terörün bizi sindirme amacına karşı yarın korkmadığımızı göstereceğiz” dedi.

“YAŞAM HAKKINI SAVUNMAK İÇİN MEYDANDA OLACAĞIZ”

Özel, yarınki mitingde birlik mesajı vereceklerini belirterek, “Beşiktaş’ta yaşam hakkını savunmak, Türkiye’nin geleceğini kuracak kadroların gücüne güç katmak için on binlerce insanla buluşacağız. İstanbul’a geldim ve hazırlıkları yerinde takip ediyorum. Hepinizi yarın burada yaşam hakkına sahip çıkmaya bekliyoruz,” dedi.

İL BAŞKANI ÇELİK: KORKMUYORUZ, SİNMİYORUZ, YILMIYORUZ

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise miting hazırlıklarının İstanbul’un 39 ilçesinde devam ettiğini belirtti. Çelik, “Bugün Beşiktaş Meydanı’nda hazırlıkları incelemek üzere buradayız. Korkmuyoruz, sinmiyoruz, yılmıyoruz. Tüm İstanbulluları Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingimize davet ediyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel: Cumhuriyeti kuranlar korkmadı, biz de korkmuyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin