1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TUSAŞ’ta İleriye Taşıyan Projelerin Mimarı Zahide Ekici’ye Veda

TUSAŞ’ta İleriye Taşıyan Projelerin Mimarı Zahide Ekici’ye Veda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meltem Güneş, Ankara muhabiri olarak görev yapmaktadır. Hayatı boyunca zorluklarla mücadele eden ve TUSAŞ’ta Türkiye’nin ilerlemesine katkıda bulunan projelere imza atan Ekici, LÖSEV gönüllüsü olarak da aktif rol almıştır.

Ekici’nin cenazesi önceki gün dualarla defnedilirken, ailesi ise taziye ziyaretlerini evlerinde kabul etmektedir. Ailenin oturduğu sitede büyük bir Türk bayrağı asılırken, güvenlik önlemleri de alınmıştır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan psikososyal destek ekipleri de acılı aileye destek vermektedir.

Ekici’nin ailesi, taziye ziyaretlerini evde ve bloklarının önünde kabul etmeye devam etmektedir. Komşuları, Ekici’nin LÖSEV gönüllüsü olduğunu ve kanser hastalarına yardım etmeye çalıştığını vurgulamıştır. Ayrıca, Ekici’nin küçük kızının kanseri atlattığı bilinmektedir.

LÖSEV Kurucu Başkanı Dr. Üstün Ezer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ekici için taziyelerini iletmektedir. Aynı zamanda TUSAŞ yetkilileri, çalışanlara ve ailelerine basına konuşmamaları konusunda talimat vermiştir.

Zahide Güçlü Ekici, terör saldırısında hayatını kaybetmiştir. Eşi Yalçın Ekici tarafından gönderilen çiçeği almak üzere yerleşkeye giderken saldırıya maruz kalmıştır. Çiçeği taşıyan Ali Özdemir ise saldırıdan son anda kurtulmuştur. Çiçeğin siparişinin internet üzerinden verildiği ve çeşitli aksaklıklar yaşandığı belirtilmiştir.

Ali Özdemir, yaşadığı olayı şöyle anlatmıştır: “TUSAŞ’a saat 15.00’te ulaştık ve Ekici’ye çiçekleri teslim ettik. Ancak bu, hayatımın en acı siparişlerinden biriydi. Ölene kadar unutamayacağım bir deneyimdi.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TUSAŞ’ta İleriye Taşıyan Projelerin Mimarı Zahide Ekici’ye Veda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin