1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Sandıklı’da korkunç kaza: 5 kişi hayatını kaybetti

Sandıklı’da korkunç kaza: 5 kişi hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, dün sabah erken saatlerde Sandıklı ilçesi Alagöz köyü yakınlarında meydana geldi. İdarecisi B.D. olan 03 AFN 701 plakalı okul servis aracı, öğrenci almaya giderken henüz belirlenemeyen bir sebep yüzünden Mustafa Çimen’in kullandığı 20 AGS 934 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otomobil şarampole devrildi ve içindeki sürücü ile Durmuş Tanrıkulu, Rasime Tanrıkulu, Yadigar Çimen ve Emine Çimen ağır yaralandı. Kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri ihbar üzerine sevk edildi.

Ambulanslarla Afyonkarahisar’daki hastanelere kaldırılan yaralılardan Mustafa Çimen, Durmuş Tanrıkulu, Rasime Tanrıkulu ve Yadigar Çimen dün hayatını kaybetti. Diğer yaralı Emine Çimen ise bugün hastanede yaşamını yitirdi.

Pancar hasadına gitmek üzere yola çıkan ve hayatını kaybeden 5 kişi için Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyünde cenaze töreni düzenlendi. Törende gözyaşları sel oldu ve çevre köylerden de vatandaşlar törene katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından hayatını kaybedenler köy mezarlığına defnedildi.

Hayatını kaybedenlerin Sandıklı ilçesindeki tarlalarına pancar hasadı yapmak için gittikleri öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sandıklı’da korkunç kaza: 5 kişi hayatını kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin