1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TUSAŞ’ta Terörist Saldırı: Yaralanan Terörist Kendini İmha Etti

TUSAŞ’ta Terörist Saldırı: Yaralanan Terörist Kendini İmha Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı, 5 kişinin şehit olduğu ve 22 kişinin yaralandığı TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı hakkında açıklamalarda bulundu.

YARALANAN TERÖRİST KENDİNİ İMHA ETTİ

Bakanın açıklamalarına göre, 15.26’da TUSAŞ’ın nizamiyesine gelen terörist masum insanlara ateş açtı. Şehit olan arkadaşlarının yanı sıra yaralanan kahraman Atakan Şahin, teröristi yaralayarak kendini imha etmesine neden oldu.

HAVA UNSURLARI BÖLGEYE GELDİ

Saldırıdan 14 dakika sonra iki zırhlı araç ve özel harekat ekipleri bölgeye ulaştı. Buna ek olarak, jandarma ve polis özel harekat birimleri ile 730 personel hızla harekete geçti. Hava unsurları da bölgeye intikal etti. Sonuç olarak, kadın terörist saat 15:30’da kendini imha etti.

ŞOKA GİREN TERÖRİST EL BOMBASI ATTI

Zırhlı araçla gelen ekip teröristi akademi binasının önünde karşıladı. Ancak terörist şoka girdi ve el bombası atarak binaya kaçmaya çalıştı. Çatışma bu noktada başladı.

REHİN OLAYI YAŞANMADI

İçeride hiçbir rehin alma durumu yaşanmadı. Eğer ekipler daha geç varmış olsaydı, durum farklı olabilirdi. Ancak, hiçbir personel rehin alınmadı.

TUVALETTE KENDİNİ PATLATTI

Terörist panikleyerek 2. katta tuvalete sıkıştı. Çıkışı olmadığını anlayan terörist kendini orada patlattı. Bu olayda 5 kişi hafif yaralandı. Özel harekat ve jandarma birimlerinden ise herhangi bir yaralanma yaşanmadı.

KAMUOYUNU YANILTMAYIN

İçişleri Bakanı, sosyal medyada terörist sayısıyla ilgili yanlış bilgilerin dolaştığını belirtti. Doğru ve güvenilir bilgilerin adım adım paylaşıldığını vurgulayarak yetkisiz kişilere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

JANDARMA VE POLİSİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Son olarak, Bakan jandarma ve polis birimlerini tebrik etti. Kararlılıkla ve azami dikkatle olayı en az zayiatla sonuçlandırdıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TUSAŞ’ta Terörist Saldırı: Yaralanan Terörist Kendini İmha Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin