1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çuval İçinde Ceset Bulundu: 4 Şüpheliye Ağırlaştırılmış Müebbet!

Çuval İçinde Ceset Bulundu: 4 Şüpheliye Ağırlaştırılmış Müebbet!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde, üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında, 12 şüpheliden 4’ü hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, aracında Narin’e ait DNA ve kıl örneği bulunan amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran ile cesedi taşıdığını itiraf eden komşuları Nevzat Bahtiyar’ın olay anında aynı evde olduklarının tespit edildiği belirtildi. ‘İştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

İddianame, 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İddianamede, şüphelilerin çelişkili, olağan akışa aykırı ve toplum normlarına aykırı davrandıkları belirtilerek, suçlarının ortaklaşa işlendiği ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

Narin’in 21 Ağustos günü saat 14.02’de güvenlik kamerasında görüldüğü ve yaklaşık 2 buçuk dakika sonra ters yöne koşarak gittiği tespit edildi.

Öldürülmeden yaklaşık 1 saat önceki görüntülerde Narin’in, amcası H.G.’nin evine gittiği ve arkadaşlarının Kuran kursuna gittiğini öğrenince koşarak kursa gittiği belirtildi. Bu görüntüler kamera kayıtlarına yansıdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çuval İçinde Ceset Bulundu: 4 Şüpheliye Ağırlaştırılmış Müebbet!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin