1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bakan ve Sanayi Liderleri Yaralıları Ziyaret Etti

Bakan ve Sanayi Liderleri Yaralıları Ziyaret Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Kacır, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bilkent Şehir Hastanesi’nde TUSAŞ’a yönelik terör saldırısında yaralananları ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulundu.

Doktorlara, hemşirelere ve tüm sağlık ekiplerine teşekkür borçlu olduklarını belirten Bakan Kacır, yaralıların hızla iyileştiğini söyledi. Şehitlere Allah’tan rahmet, millete başsağlığı dileyen Kacır, TUSAŞ yerleşkesinde çalışanlarla bir araya geldiklerini ve çalışma azminin yüksek olduğunu gözlemlediklerini belirtti.

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu da şehit ailelerine, TUSAŞ çalışanlarına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı, yaralılara da şifa diledi. Demiroğlu, saldırılarla yıldırılmayacaklarını ve çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, vatan savunması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da millete başsağlığı diledi. TUSAŞ tesislerindeki çalışanları ziyaret ettiklerini ve onların azim ve kararlılıklarının kendilerine ilham verdiğini belirtti. Bayraktar, Türk milletinin asil ruhunu temsil eden bu insanların mücadelelerinde kararlı olduklarını gösterdiklerini dile getirdi.

Yaralılara acil şifa temennisinde bulunan Bayraktar, Türk milletine duyduğu gururu vurgulayarak, Milli Teknoloji Hamlesi idealini gerçekleştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan ve Sanayi Liderleri Yaralıları Ziyaret Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin