1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Yüreğir’de Çocukların Yatağının Altından Çıkan Yangın Faciası

Yüreğir’de Çocukların Yatağının Altından Çıkan Yangın Faciası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

22 Ekim günü, Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan 1106 sokak 3 numaralı evde üzücü bir olay meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu bir ailenin yaşadığı evde, en büyükleri 6, en küçüğü ise 1 yaşında olan 3 çocuk, yataklarının altına konulan ısıtıcı nedeniyle çıkan yangında hayatını kaybetti.

Baba Osman Ahmet işteyken, anne Hadice Muhammed komşusuna gitmiş olduğundan yangından etkilenmedi. Polis, yangınla ilgili detaylı inceleme başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda, çocuklardan 2’sinin kız olduğu belirlendi. Çocukların isimleri ise Hüseyin Hüseyin (6), Şam Hüseyin (3) ve Şahad Hüseyin (1) olarak tespit edildi. Anne Hadice Muhammad, “Aile hukukundan doğan yükümlülüğün ihlali” suçlamasıyla gözaltına alındı.

Şüpheli anne ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Savcılık tarafından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Hadice Muhammad, hamile olduğu için adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ve yargılanmak üzere tutuksuz olarak serbest kaldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yüreğir’de Çocukların Yatağının Altından Çıkan Yangın Faciası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin