1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Boşanma Aşamasında Kanlı Kavga! – İa Haber

Boşanma Aşamasında Kanlı Kavga! – İa Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 21 Ekim saat 21.30 sıralarında, Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi 1098 Sokak’ta gerçekleşti. İzzettin Taş, boşanma sürecinde olan eşi Ayşegül Taş’ın yanında kaldığı kayınpederi Salih K.’yi arayarak evlerinin önüne gitti. Burada bekleyen İzzettin Taş, evden çıkıp park halindeki araca doğru yürüyen eşi ve kayınpederini takip etti. Taş, araca binen eşi ve kayınpederine tabancayla ateş açtı. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Ayşegül Taş bacaklarından, Salih K. ise çenesinden ve kolundan vurularak yaralandı. İkili hemen araca binip, yakındaki Köprübaşı Polis Merkezi’ne sığındı. Polis merkezine çağrılan ambulansla baba ve kızı Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Olayın ardından kaçmaya çalışan İzzettin Taş, geçen motosikletli Muhammed G.’yi durdurarak silahla tehdit edip aracını gasbetti. Motosikletle kaçarken mahalle bekçilerine ateş açıp kaçtı. Daha sonra motosikleti terk edip yaya olarak kaçmaya devam eden Taş, polis tarafından yakalandı.

Polis soruşturmasında, Salih K.’nin damadı ile konuştuktan sonra kızını bir akrabasına götürmek için evden ayrıldığı ortaya çıktı. İzzettin Taş, polis merkezinde verdiği ifadesinde, “Ayşegül benden ayrılmak istedi. Görüşmek için gittiğimizde kayınpederim bize engel oldu ve sinirlendim” şeklinde konuştu.

Adli sürecin ardından mahkemeye sevk edilen İzzettin Taş tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Boşanma Aşamasında Kanlı Kavga! – İa Haber
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin