1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Akaryakıtta Çifte İndirim: İşte Güncel Fiyatlar!

Akaryakıtta Çifte İndirim: İşte Güncel Fiyatlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akaryakıt fiyatlarına yapılan çifte indirimle birlikte benzin ve motorin fiyatlarında düşüş yaşandı. Benzinin litre fiyatı için 1,87 TL indirim yapılırken, motorinin litre fiyatına da 1,65 TL indirim uygulandı. Geçtiğimiz hafta artan motorin fiyatları, bu indirimle birlikte düşüşe geçti. Mazot fiyatları ise 28 Haziran tarihinden sonra en düşük seviyeye geriledi.

Güncel olarak İstanbul Avrupa yakasında benzinin litre fiyatı 42.86 TL, motorinin litre fiyatı ise 41.91 TL olarak belirlendi. LPG’nin litre fiyatı ise 25.13 TL olarak açıklandı. İstanbul Anadolu yakasında ise benzinin litre fiyatı 42.74 TL, motorinin litre fiyatı 41.84 TL ve LPG’nin litre fiyatı 24.59 TL olarak belirlendi. Ankara’da benzinin litre fiyatı 43.26 TL, motorinin litre fiyatı 42.44 TL ve LPG’nin litre fiyatı ise 25.14 TL olarak açıklandı. İzmir’de ise benzinin litre fiyatı 43.71 TL, motorinin litre fiyatı 42.94 TL ve LPG’nin litre fiyatı 25.04 TL olarak belirlendi.

Yaşanan indirimlerle birlikte akaryakıt fiyatlarında belirgin bir düşüş gözlemlendi. Özellikle motorin fiyatlarındaki düşüş, tüketiciler için sevindirici bir gelişme oldu. Bu indirimlerle birlikte araç sahipleri daha uygun fiyatlarla akaryakıt alabilecek ve günlük yaşamlarında maliyetlerini bir nebze olsun düşürebilecekler. Akaryakıt fiyatlarının düşüş eğiliminde olması, tüketicilere biraz olsun rahat bir nefes aldırmış durumda.

Sonuç olarak, akaryakıt fiyatlarına yapılan çifte indirimle birlikte benzin ve motorinin litre fiyatlarında düşüş yaşandı. Tüketiciler, güncel fiyatları takip ederek en uygun akaryakıtı satın alabilirler. İndirimlerin devam etmesi halinde, araç sahipleri maliyetlerini daha iyi kontrol edebilecekler. Akaryakıt fiyatlarındaki değişimler, ekonomik durumu etkileyen önemli faktörlerden biri olmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akaryakıtta Çifte İndirim: İşte Güncel Fiyatlar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin