1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Çiçekçiye Tek Yumrukla Komaya Sokan Şahsın İfadesi Şoke Etti!

Antalya’da Çiçekçiye Tek Yumrukla Komaya Sokan Şahsın İfadesi Şoke Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da yaşanan olayda çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı, Kıvanç Şensöz tarafından tek yumrukla komaya sokulmuş ve olay sonucunda hayatını kaybetmiştir. Kıvanç Şensöz’ün ifadesine göre, eşi Bodrum ve çevresinde çekilen fotoğraflarının izinsiz paylaşılması üzerine çıkan kavgada sinirleriyle kendini kontrol edemeyerek olayın yaşanmasına neden olmuştur. Şensöz, spor hocalığı ve korumalık yapmaktadır ve eşinin çiçekçilik işiyle ilgili fotoğrafların paylaşılmasına sinirlenmiştir.

Eşref Yunus Yıldırıcı’nın ailesi yıllardır çiçekçilikle uğraşmaktadır ve sosyal medyada çiçek ve buket fotoğraflarını paylaşarak satış yapmaktadırlar. Firdevs Yıldırıcı, eşinin hata yaptığı fotoğrafı paylaştığı için özür dilerken, bu durum Kıvanç Şensöz’ün tepkisini çekmiş ve olaylar gelişmeye başlamıştır. 12 Ekim’de yaşanan olayda Şensöz, Yıldırıcı’yı depoya çağırarak yumruk atıp defalarca tekmelemiştir. Dayısı tarafından kurtarılan Yıldırıcı, bilinci kapalı olarak hastaneye kaldırılmış ve beyin kanaması geçirmiştir.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Eşref Yunus Yıldırıcı’nın beyin ölümü gerçekleşmiş, ailesi organlarını bağışlamaya karar verse de otopsi yapılamayacağı için vazgeçilmiş ve Yıldırıcı 18 Ekim’de yaşamını yitirmiştir. Kıvanç Şensöz ise tutuklanmıştır ve ifadesinde yaşanan olayı bir anlık öfke ve sinirinin kontrolünü kaybetmesine bağlayarak pişman olduğunu belirtmiştir.

Olay sonrasında çıkan haberler ve detaylar, sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve insanların tepkisini çekmiştir. Hem Eşref Yunus Yıldırıcı’nın hayatını kaybetmesi hem de Kıvanç Şensöz’ün tutuklanmasıyla olayın boyutu oldukça büyük bir hale gelmiştir. Tüm yaşananlardan sonra aileler ve yakın çevreler büyük bir üzüntü içinde Eşref Yunus Yıldırıcı’yı son yolculuğuna uğurlamışlardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Çiçekçiye Tek Yumrukla Komaya Sokan Şahsın İfadesi Şoke Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin