1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü yankı uyandırdı

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü yankı uyandırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde sonradan adı değiştirilen Boğaziçi Köprüsü’nde silahla vurulan ve yaralanan Safiye Bayat, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüne ilişkin duygularını paylaştı. Bayat, Gülen’in hain bir terör örgütü lideri olduğunu belirterek, onun ölümünü sevinçle karşıladıklarını ifade etti. Gülen’in ölümünün, geçmişte dökülen kanların hesabının görülmesini sağlayacağını da sözlerine ekledi.

FETÖ elebaşı Gülen’in ölüm haberini alan Bayat, toplumun artık daha rahat bir nefes alacağını düşündüğünü belirtti. Bayat, şehit anneleri, eşleri ve yavrularının bu haberi beklediğini ve şehitlerin kanlarının yerde kalmadığını söyleyerek, Allah’ın intikamının en güzelinin olduğunu ifade etti.

Bayat, Gülen’in ölümüyle insanların inancına sıkı sıkıya tutunması gerektiğini vurgulayarak, güzel günlerin inançlı ve birbirine destek olan insanlarla geleceğine inandığını dile getirdi.

Ankara Gölbaşı’ndaki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet ve Mehmet Oruç’un babası Ali Oruç, FETÖ elebaşı Gülen’in ölümünden mutluluk duyduklarını ifade etti. Oruç, Gülen’in ahirette cezasını çekeceğine inandığını ve cehennemde yanacağını düşündüğünü belirtti. Oruç, Gülen’in vatanına, milletine ve devletine ihanet ettiğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü yankı uyandırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin