1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse makamını kullanıp muhtarları ezemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse makamını kullanıp muhtarları ezemez

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhtarlar Buluşması’nda önemli açıklamalarda bulunu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Türkiye’nin dört bir yanından 40 binden fazla muhtarımızla bir araya geldik, istişare ettik. Milletimizin dertlerine çözüm aradık. En son toplantımızda 81 ilimizden muhtarlarımızla bir araya geldik.

BÜTÜN KURUMLARIMIZIN KAPISI MUHTARLARIMIZA AÇIKTIR

Sizinle olan yakın muhabbetimizin elbette başka sonuçları da oldu. Daha önce muhtar deyince burun kıvıranlar oluyordu. Yaptığınız işin gerçek değerini anlamaya başladılar. Onlar seçilmenin millete hizmet etmenin ne manaya geldiğini anlayamıyor. Bütün kurumlarımızın kapısı muhtarlarımıza açıktır.

HİÇ KİMSE MAKAMINI KULLANARAK MUHTAR KARDEŞLERİMİZİ EZEMEZ

Sizinle diyaloğumuzu eleştirenler, bu aziz millete hizmet etmenin ne demek olduğunu idrak edemiyorlar. Hangi konumda olursa olsun makamının gücünün kullanarak hiç kimse benim muhtar kardeşlerimi ezemez.

BENİM İÇİN ‘MUHTAR BİLE OLAMAZ’ DEDİLER

Bu yüzden muhtarlık kurumunun üzerine titriyoruz. Bulunduğu yere atama ile gelen tüm devlet görevlileri bu görevi millete hizmet için kullanmak ile mükelleftir. Ne dediler benim için ‘muhtar bile olamaz.’ Bakınız bu fakir, eski Türkiye’yi iliklerine kadar yaşamış bir kardeşinizdir. Yarım asrı geçen siyaset yolculuğumuzda pek çok zorluklarla karşılaştık.

TÜRKİYE’Yİ ÖZGÜRLÜKLER TEMELİNDE BÜYÜTECEĞİZ

Siyasi hayatım boyunca Türkiye demokrasisini paçasından çeken marazlarla mücadele ettim. Önümüze çıkan engellere aldırmadan, baskılar karşısında geri adım atmadan çalıştık, ter döktük. İnşallah bundan sonra da mücadelemizi sizler ile birlikte kararlılıkla devam ettireceğiz. Savrulmadan ve sarsılmadan Türkiye’yi bugüne kadar olduğu gibi Türkiye’yi özgürlükler temelinde büyüteceğiz.

ARTIK KELİMELER ÇARESİZ KALIYOR

Son bir yıldır Gazze’de süren, geçen ay Lübnan’a sıçrayan katliamları anlatmakta artık kelimeler çaresiz kalıyor. 50 bin masumun katilinin sorumlusu İsrail’in hukuk tanımaz işgal güçleridir ama İsrail hükümetine koşulsuz destek verenler de bu katliama ortaktırlar.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse makamını kullanıp muhtarları ezemez
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin