1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Özgür Özel Manisa Yarı Maratonunda!

Özgür Özel Manisa Yarı Maratonunda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da düzenlenen 3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu’na katıldı. Özel, Manisa Valisi Vahdettin Özkan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ilçe belediye başkanları ve CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ile birlikte Hükümet Konağı önünde 5, 10 ve 21 kilometrelik parkur koşularının startını verdi. Daha sonra Özel ve eşi Didem Özel ile birlikte diğer katılımcılarla birlikte 5 kilometrelik halk koşusu parkurunun ilk 500 metresini yürüdü.

Yürüyüş öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özel, ’Yenidoğan çetesi’ soruşturmasının utanç verici olduğunu belirtti. Soruşturmaya karışan herkesin en ağır şekilde yargılanması gerektiğini vurgulayan Özel, “Bu rezalete bulaşan kişilerin görevleri icabı bir kusur işlemiş gibi değil, bilerek, kasten tasarlayarak ve örgüt kurarak ölüme sebebiyet verme suçundan yargılanması gerektiğini” söyledi.

Özel ayrıca, hastanelerin kamulaştırılması çağrısını yineleyerek, “Bu işe karışanların tüm hastaneleri ve mal varlıklarına kamu adına el konulması gerektiğini” ifade etti. Sağlık Bakanlığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sorumlu tutan Özel, daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görevini sorguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile yaptığı ortak basın toplantısında söylediği sözleri eleştiren Özel, bu açıklamaların ülke genelinde destek bulup bulmadığını sorguladı. Ayrıca Manisaspor’a da destek çağrısında bulunan Özel, takımın eski şanlı günlerine dönüş yapmasını ve Manisalıların desteğini istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özgür Özel Manisa Yarı Maratonunda!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin