1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İnegöl’de Büfeci İsyan Etti!

İnegöl’de Büfeci İsyan Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnegöl ilçesinde bir büfe işleten 50 yaşındaki Ömer Cabir, 15 yıllık meslek hayatında yaşadığı sorunlara çözüm bulabilmek için işyerinde müşterileri uyaracak yazılar asmaya karar verdi. Cabir, isyanını işyerine astığı uyarılarla dile getirdi.

“Ayağınıza sigara istemeyin! Girin içeriden alın. Cumartesi günleri borcunu ödemeyenin hesabı kesilir. Kesinlikle veresiye istemeyin. Birazdan bırakırım, geçerken öderim, cumartesi yanındayım, aybaşı getireceğim, bıktık bu laflardan paran varsa al, yoksa alma.”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cabir, “15 yıldır büfe işletmecisiyim. Tabii ki doğa sporlarıyla da 35 yıldır uğraşıyorum. 2003 yılında İnegöl’de doğa sporları kulübü kurduk. 7 farklı branşımız var. Gece gündüz demeden şelale, orman, dağ cayır geziyoruz. 15 yıldır insanlarla uğraşıyoruz. Bir müşteri bir çay içiyor ya da samimiyet kuruyor, ‘ağabey birazdan bırakırım’ diyor ya da 1 sene boyunca ödemelerini düzenli yapıyor. Ama sonra ortadan kayboluyor. Aylardır aramalarına cevap alamıyoruz. Bu durum artık dayanılmaz bir hal aldı” dedi.

“Bir lirada olsun, yüz lirada olsun borçtur” diyen Cabir, müşterilerin verdiği sözleri tutmamalarından ve sürekli bahaneler uydurmalarından şikayetçi oldu. Yalan söylemenin önüne geçmek için işyerine asılan uyarıların yeni gelen müşterileri caydırdığını belirten Cabir, “Borcun miktarı benim için fark etmez. Bir lirada olsa, yüz lirada olsa borçtur. Borcunu ödeyeceksin, bu kadar basit. Ancak birçok müşteri sürekli bahaneler uydurarak sorumluluk almaktan kaçınıyor. Artık bu duruma bir son vermek istedim” şeklinde konuştu.

İnegöl’de Büfeci İsyan Etti! yazısı ilk önce İa Haber üzerinde ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İnegöl’de Büfeci İsyan Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin