1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Aydın'da 42 yıl sonra yapılan düğün: Kilolarca altın takılmadı ama…

Aydın'da 42 yıl sonra yapılan düğün: Kilolarca altın takılmadı ama…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PAYLAŞ


Facebook’ta Paylaş


X’te Paylaş


WhatsApp’ta Paylaş

KAYNAK
İHA

EKLENME
20 Ekim 2024, 11:04

GÜNCELLEME
20 Ekim 2024, 11:04

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Şenol ve Nafize Yılmaz çifti, 1982 yılında evlendiler. Maddi imkansızlık nedeniyle düğün yapamayan çift 42 yılın ardından çok istedikleri o düğünü yaptılar.

 Koçarlı ilçesinin Orhaniye Mahallesi’nde yaşayan ve 42 yıl önce dayısının kızı Nafize Yılmaz’ı (59) kaçıran Şenol Yılmaz (61), ailesinin ekonomik durumu nedeniyle resmi nikah kıyılmasına rağmen düğün yapamamıştı.

O dönem kırsal bir bölgede büyüyen Şenol Yılmaz, maddi zorluklar nedeniyle düğün yapma imkanlarının olmadığını, eşini kaçırarak evlendiğini ve yıllardır içinde ukde kalan düğün hayalini 42 yıl sonra gerçekleştirdiğini anlattı.

Şenol Yılmaz, evlilik hikâyesini anlatırken o dönemde Türkiye’de çok popüler olan Dallas dizisinin de kaçışlarına vesile olduğunu esprili bir dille dile getirdi. Nafize Yılmaz’ı kaçırırken yaşadıkları anları hatırlatan Yılmaz, kayınvalidesi tarafından fark edilince korkup gitmek isteyince eşinin kendisini alıp evden uzaklaştıklarını söyledi.

Kaporta ustası olarak çalışan Şenol Yılmaz ve ev hanımı Nafize Yılmaz, üç çocuk, iki gelin ve bir torun sahibi. Yılmaz çifti, ailelerinin teşvikiyle yıllardır gerçekleştiremedikleri düğünü yapmaya karar verdiler.

İncirliova’nın Sınırteke Mahallesi’nde bir evin bahçesinde yapılan düğüne aile üyeleri, arkadaşları ve komşuları katıldı.

ÇOCUKLARININ VE KOMŞULARININ TEŞVİKİYLE DÜĞÜN YAPTILAR

Düğünde mutluluğunu paylaşan Nafize Yılmaz, kaçırılma sürecinde yaşadığı duyguları gülerek anlattı.

“Şimdi olsa yine kaçardım” diyen Nafize Yılmaz, çocukları ve komşularının teşvikiyle düğün törenini düzenlediklerini söyledi.

Yılmaz çifti, 42 yıl sonra hayalini kurdukları düğünü yapmanın verdiği mutluluğu dostlarıyla paylaştı. Gece boyunca süren müzik eşliğinde oynayıp eğlenen davetliler, çiftin mutluluğuna ortak oldu. Düğüne katılan davetliler Yılmaz çiftine takı taktı.

YORUMLAR

Bir Yorum Yapın

Gönder

ETİKETLER

BBCTURK.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aydın'da 42 yıl sonra yapılan düğün: Kilolarca altın takılmadı ama…
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin