1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Antalya’da Polis Memuruna Pompalı Tüfekle Saldırı: Hayati Tehlike Devam Ediyor!

Antalya’da Polis Memuruna Pompalı Tüfekle Saldırı: Hayati Tehlike Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Serik ilçesindeki bir sanayi sitesinde meydana geldi. Plakası olmayan beyaz bir araçtan inen silahlı şüpheli, yolda yürüyen bir kişiye pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmaların hedef aldığı kişi yaralanarak yere düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve daha sonra ise Antalya’ya sevk edildi. Durumunun hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

Polisin yaptığı araştırmada saldırıya uğrayan kişinin Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ali Şen olduğu belirlendi. Saldırganın kimliği de G.K. olarak tespit edildi. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarına hız verdi. Ayrıca, saldırı sırasında bir tamirhanede bulunan araca da saçmaların isabet ettiği görüldü.

Olayın şokunu atlatmaya çalışan Antalya Emniyet Müdürlüğü personeli, Ali Şen’in acil bir operasyon geçirdiğini ve durumunun ciddiyetini koruduğunu öğrendiler. Saldırı haberi, emniyet teşkilatı içinde büyük bir üzüntü ve endişe yarattı. Meslektaşları, Ali Şen’e moral vermek ve destek olmak amacıyla hastaneye akın etti.

Antalya Emniyet Müdürü de olayın ardından bir açıklama yaparak, saldırının bir an önce aydınlatılması için ellerinden gelenin yapılacağını ve saldırganın adalet önüne çıkarılacağını belirtti. Olayın bir polis memuruna yönelik olmasının endişe verici olduğunu vurgulayan Antalya Emniyet Müdürü, emniyet teşkilatının tüm mensuplarının güvenliği için gerekli önlemlerin alınacağını söyledi.

Polis ekipleri, saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler ve tanık ifadeleri doğrultusunda şüphelinin izini sürmeye devam ediyorlar. Saldırıyla ilgili detayların netleşmesi ve saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya’da Polis Memuruna Pompalı Tüfekle Saldırı: Hayati Tehlike Devam Ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin