1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Çelik: “Cumhurbaşkanımız İsrail’e meydan okuyor!”

Çelik: “Cumhurbaşkanımız İsrail’e meydan okuyor!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Sarıçam ilçesinde bulunan Asım Savaş Spor Salonu’nda AK Parti Sarıçam 6. Olağan İlçe Kongresi düzenlendi. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AK Parti Adana milletvekilleri Abdullah Doğru, Faruk Aytek, Sunay Karamık, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Bayram Özdemir ve birçok partili katıldı. Mevcut Başkan Bayram Özdemir’in tekrar aday olduğu ve tek listeyle yapılan kongrede Ömer Çelik’in yaptığı konuşmada, İsrail’in devam eden saldırıları ele alındı.

Çelik, “Bugün Cumhurbaşkanımız insanlık adına en net ve kararlı sözleri söyleyen tek liderdir. Netanyahu hükümeti Gazze’de cinayetlere ve soykırıma imza atarken, Cumhurbaşkanımız insanlık değerlerini en üst düzeyde savunmaktadır. Gazze’nin yanında duracağız, bedeli ne olursa olsun” dedi.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Cumhurbaşkanımıza yönelik sosyal medya saldırısına da değinen Çelik, “Katz bir katil, Nazi, cinayet şebekesinin bir parçasıdır. Cumhurbaşkanımız ise insanlık değerlerinin savunucusudur. Katiller mahkum olacak, Gazze kazanacak, Netanyahu ve Katz insanlığın lanetlenenleri listesinde yer alacak” şeklinde konuştu.

Ayrıca, İstanbul’da bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç sağlayan ve ihmallerle ölümlerine neden olan çeteye karşı da gereken cezaların verileceğini belirten Çelik, adaletin yerine getirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Her türlü mücadeleyi vereceklerini ve cinayet şebekesinin bütün uzantılarını ortaya çıkaracaklarını vurguladı.

Çelik: “Cumhurbaşkanımız İsrail’e meydan okuyor!” yazısı ilk önce İa Haber üzerinde ortaya çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çelik: “Cumhurbaşkanımız İsrail’e meydan okuyor!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin