1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. TOFAŞ Basketbol Maçı Sonrası Yol Kazası: Genç Kız Hayatını Kaybetti

TOFAŞ Basketbol Maçı Sonrası Yol Kazası: Genç Kız Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 Ekim’de saat 23.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana gelen kaza, TOFAŞ Basketbol Takımı’nın, ev sahibi olarak ağırladığı Keravnos takımı ile FIBA Erkekler Avrupa Kupası maçını izledikten sonra evine dönmek için yola çıkan Zeynep Naz Sarıkaya’nın yaya geçidinden karşıya geçmek istediği sırada meydana geldi. Sarıkaya’yı çarpan kamyonet sürücüsü Efe Şayık, kaçtıktan sonra polise giderek teslim oldu. Sarıkaya ağır yaralar alarak özel bir hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakım ünitesine alındı.

Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Zeynep Naz Sarıkaya’nın durumu ciddiyetini korurken, kamyonet sürücüsü Şayık, ehliyetsiz olduğu ortaya çıkınca nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak yapılan itiraz sonucunda tutuklanarak Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi ve ‘Bilinçli taksirle hayati tehlikeye neden olacak şekilde yaralama’ suçundan tutuklandı.

Kazanın mobese kameralarına yansıyan görüntülerde, Sarıkaya ve arkadaşının kırmızı ışık yanarken yolu geçmeye çalıştığı, arkadaşının onu fark ederek çekmeye çalıştığı ancak kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandığı görüldü. Sarıkaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazesi, Bursa’da toprağa verilecek. Soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TOFAŞ Basketbol Maçı Sonrası Yol Kazası: Genç Kız Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin