1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Başkan Erdoğan Metal Sanayicileri Sendikası Genel Kurulu’nda Büyük Müjdeler Verdi

Başkan Erdoğan Metal Sanayicileri Sendikası Genel Kurulu’nda Büyük Müjdeler Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Metal Sanayicileri Sendikası 51. Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın değerli üyelerini ve temsilcilerini selamladı. Sendikanın 51. Genel Kurulu’na katılarak metal sanayicilerinin önemli hizmetlerine destek veren Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol’u ve yönetimini tebrik eden Erdoğan, sendikanın Türkiye’nin sanayi atılımlarında öncü bir rol oynadığını belirtti. 264 üye şirketin sendikanın çatısı altında yer aldığını vurgulayan Erdoğan, metal sanayicilerinin Türkiye’nin sanayi ihracatının büyük bir bölümünü gerçekleştirdiğini ve istihdam yarattığını dile getirdi.

Başkan Erdoğan, MESS’in 1 milyon kişiye istihdam imkanı sağladığını, aynı zamanda mesleki eğitim alanında da katkı sağladığını belirtti. Kadınların ve gençlerin iş hayatındaki konumunu güçlendirmeye önem veren Erdoğan, işgücü piyasasında yaşanan sıkıntıları ele aldı. Ekonomi programlarının olumlu etkilerini görmenin sevindirici olduğunu belirten Erdoğan, tüm bu başarıların sürdürülebilir olması ve yeni reformların hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Küresel ekonomideki zorluklara rağmen Türkiye’nin üretim kabiliyeti, güçlü altyapısı ve nitelikli insan kaynağıyla öne çıktığını ifade eden Erdoğan, enflasyonla mücadelede kaydedilen ilerlemeleri ve ekonomideki dengeleri sağlama çalışmalarını anlattı. Yıllık ihracatın 260 milyar doların üzerine çıktığını söyleyen Erdoğan, istihdamdaki artışları ve reel sektördeki planlarını paylaştı.

Başkan Erdoğan, Türkiye’nin kalkınma mücadelesinde karşılaşılan zorluklara rağmen 22 yılda önemli başarılar elde edildiğini belirtti. Bu süreçte yaşanan engellemelere ve sabotajlara rağmen Türkiye’nin ilerleme kaydettiğini vurgulayan Erdoğan, ülkenin geleceği için yapılan hizmetlerin devam edeceğini dile getirdi. Son olarak, ülkenin siyasi istikrarı ve kalkınması için mücadele eden herkese teşekkür eden Erdoğan, Türkiye’nin çok daha iyi yerlere geleceğinden şüphe duymadığını belirtti. Birlik ve beraberlik içinde hizmet etmenin önemine vurgu yapan Erdoğan, ülkenin kalkınmasına ve refahına katkı sağlayan herkesi kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başkan Erdoğan Metal Sanayicileri Sendikası Genel Kurulu’nda Büyük Müjdeler Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin