1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Lideri Özgür Özel’in Doğu Turu Heyecanı!

CHP Lideri Özgür Özel’in Doğu Turu Heyecanı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23-27 Ekim tarihleri arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van illerine yapacağı ziyaretler için bir tura çıkacak. Özel’in ziyaret ettiği şehirlerde ise DEM Partili belediyelere de ziyaretlerde bulunması beklenmektedir.

Özgür Özel, uzun bir süredir planlanan ancak ayağını kırması sebebiyle ertelenen doğu turunun ilk durağı olan Diyarbakır’a gitmek üzere 22 Ekim Salı günü yola çıkacak. TBMM’deki grup toplantısının ardından Diyarbakır’a doğru yol alacak olan Özel, beş gün sürecek tur kapsamında Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van şehirlerini ziyaret edecek.

Özgür Özel, Diyarbakır’dan başlayarak Van’da son bulacak olan turun önemli bir kısmında karayoluyla seyahat edecektir. Tur boyunca uğrayacağı şehirlerde ise CHP il başkanlıklarını ve birçok ilçe başkanlığını ziyaret edecektir.

Ayrıca, Özel’in ziyaret ettiği illerdeki belediyeleri de ziyaret etmesi planlanmaktadır. Hakkâri Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış’ın görevden uzaklaştırılmasının ardından yerine kayyım atanmasının dışında, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Batman Belediyesi, Mardin Büyükşehir Belediyesi, Şırnak Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret edeceği belirtilmektedir.

CHP lideri Özgür Özel, turu sırasında partisinin kazandığı tek belediye olan Batman Hasankeyf Belediyesi’ni ziyaret ederek belediye başkanı Hamit Tutuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak. Ayrıca, Diyarbakır ve Mardin gibi şehirlerdeki STK temsilcileri ve meslek odalarının yanı sıra eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı da ziyaret edecektir.

Özel, doğu turu öncesinde Edirne F Tipi Cezaevi’nde Demirtaş’ı ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’yı ziyaret ederek yeni süreç iddiaları ve partisinin politikası hakkında önemli mesajlar verecektir. Bu ziyaretlerin ardından, Özel’in doğu turu sırasında yapacağı konuşmaların ve açıklamaların dikkatle takip edilmesi beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Lideri Özgür Özel’in Doğu Turu Heyecanı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin