1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İranlı sürücünün lastiklerinden çıkan 6 kilo metamfetamin şoku!

İranlı sürücünün lastiklerinden çıkan 6 kilo metamfetamin şoku!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17 Şubat’ta Anadolu Otoyolu’ndaki dinlenme tesisinde durdurulan, 2’si çocuk 4 kişinin içinde bulunduğu otomobilde arama yapmıştır. Narkotik köpeğiyle yapılan aramada otomobilin lastiklerinin içerisine gizlenmiş halde 6 kilo 100 gram metamfetamin ele geçirilmiştir. Olayla ilgili, İran uyruklu araç sürücüsü Mohammadeasoil Rashidi gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır. Rashidi’nin kan ve idrar tahlillerinde uyuşturucuya rastlanmıştır.

Mohammadeasoil Rashidi hakkında, Bolu 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan dava açılmıştır. Davanın dün yapılan karar duruşmasında, tutuklu sanık Rashidi, hakim karşısına çıkmıştır. Rashidi, araçta bulunan uyuşturucudan haberinin olmadığını iddia ederek, “Türkiye’ye gelmeden önce uzun yola çıkacağım için aracımı Bukan vilayetinde bulunan oto tamircisine bıraktım. Daha sonra aynı gün aracımı teslim aldım. Aracımı tamir eden 2 kişi de benim gibi İstanbul’a gideceklerini söylediler. Ben ailemle gideceğim için, onlar uçakla geleceklerini ve orada buluşacağımızı söyledi. Uyuşturucunun bu 2 kişi tarafından aracıma koyulduğunu düşünmekteyim. Benim uyuşturucularla alakam yok” demiştir.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, Rashidi’nin, ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçundan 22 yıl hapis cezasına çarptırmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İranlı sürücünün lastiklerinden çıkan 6 kilo metamfetamin şoku!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin