1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Adana’da Şok Olay! Sevgilisini Vurup İntihar Eden Adamın Sosyal Medyadaki Şaşırtıcı Paylaşımları

Adana’da Şok Olay! Sevgilisini Vurup İntihar Eden Adamın Sosyal Medyadaki Şaşırtıcı Paylaşımları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çukurova ilçesinde Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana gelen olayda, oto lastik ticareti yapan Emre Naynal, evli olmasına rağmen sevgilisi Ayşegül Sefer ile birlikte Seyhan Baraj Gölü kıyısına gitti. Naynal, burada Ayşegül Sefer’i vurduktan sonra intihar etti. Polis ekipleri, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edildi ve lüks otomobilde Naynal ile Sefer’in cansız bedenleri bulundu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinden olayın nasıl gerçekleştiğini belirledi ve çiftin 2 yaşında ikiz çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Ayşegül Sefer’in sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarında Emre Naynal ile mutlu bir şekilde göründüğü ve romantik notlar yazdığı belirtildi. Ancak, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarında çiftin olay yerine gittikleri saatlerde başka kimsenin bulunmadığı tespit edildi. Otopsilerin ardından çiftin cenazeleri aileleri tarafından alınarak defnedildi.

Polisin soruşturması devam ederken, çiftin yakınlarından alınan ifadelerde herhangi bir sorunun bulunmadığı belirtildi. Olayın ardındaki gerçek sebebin belirlenmesi için polis, detaylı bir soruşturma yürütmektedir.

Olay, Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi sonrası cenazelerin defnedilmesiyle sonuçlanmıştır. Polis ekipleri, çiftin ilişkisi ve olayın detayları hakkında daha fazla bilgi edinmek amacıyla soruşturmayı genişletmiştir. Çiftin çocuklarının ise şu an kimin velayetinde olduğu ve çocukların durumuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmemiştir.

Olayın ardından, çiftin yakın çevresinden alınan bilgilere göre herhangi bir sorunun bulunmaması dikkat çekici bir durumdur. Ancak, polis ekipleri, olayın perde arkasını aydınlatmak ve nedenlerini belirlemek için titizlikle çalışmaktadır. Sonuç olarak, olayın detayları ve sebepleri netleşene kadar soruşturmanın devam edeceği belirtilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da Şok Olay! Sevgilisini Vurup İntihar Eden Adamın Sosyal Medyadaki Şaşırtıcı Paylaşımları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin