1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Filistin’in Geleceği Konferansı bugün başlıyor! Başkan Erdoğan da konuşma yapacak

Filistin’in Geleceği Konferansı bugün başlıyor! Başkan Erdoğan da konuşma yapacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dış İlişkiler Başkanlığı ve İnsan Hakları Başkanlığınca, İsrail’in soykırım gerçekleştirdiği Filistin’in geleceğinin ele alınacağı konferansın ilk oturumunda Filistin’in geleceği ve diplomasi konusu ele alınacak. TBMM Dışişleri Komisyon Başkanı Fuat Oktay’ın yöneteceği oturumda, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi katılımcılara hitap edecek.

FİLİSTİN’İN GELECEĞİ ÇOK BOYUTLU ELE ALINACAK
Filistin’in geleceğinde siyaset ve parlamentonun rolünün tartışılacağı, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun yöneteceği oturuma ise AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala ile yabancı diplomatlar katılacak. Uluslararası hukukun Filistin’in geleceğindeki rolünün ele alınacağı üçüncü oturuma ise TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel başkanlık edecek, önemli isimler oturumda söz alacak.

KONFERANS İNTERNETTEN CANLI YAYINLANACAK
Konferans ile İsrail’in soykırımını bir nebze olsun durdurmak, Filistinli mazlumlara gıda ve ilaç desteği sağlayabilmek için seslerini geniş kitlelere duyurmaları sağlanacak.

Geniş kitlelere ulaşmak için konferansa çevrim içi ulaşım sağlanacak. Konferans için özel olarak internet sitesi hazırlandı. Filistin için izlenecek yol haritasının tartışılacağı konferans ‘https://filistiningelecegi.akparti.org.tr’ ve ‘https://futureofpalestine.akparti.org.tr’ internet sitelerinden İngilizce ve Arapça olarak da canlı yayınlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Filistin’in Geleceği Konferansı bugün başlıyor! Başkan Erdoğan da konuşma yapacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin