1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. İlkokulda Çocuğa Cinsel Taciz İddiası: Veliler Tepkili!

İlkokulda Çocuğa Cinsel Taciz İddiası: Veliler Tepkili!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan bir ilkokulda meydana gelen olayda, 8 yaşındaki E.Ş. adlı kız öğrenciye 1 hafta önce okulda temizlik görevlisi olarak işe başlayan 18 yaşındaki D.T.’nin cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. Olay, 10 Ekim tarihinde Mansuroğlu Mahallesi’ndeki ilkokulda gerçekleşti. İddiaya göre, D.T., 3. sınıf öğrencisi olan E.Ş.’ye sözlü ve fiziksel tacizde bulundu.

D.T.’nin E.Ş.’ye sosyal medya hesabını vermek istediği, hediyeler alacağını ve para vereceğini söyleyip, kız çocuğunu yanağından öptüğü iddia edildi. Öğrencinin durumu öğretmenine anlatması üzerine polise bildirildi. Polis ekipleri, ihbar üzerine harekete geçerek D.T.’yi gözaltına aldı. D.T. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın duyulmasının ardından veliler, okulun önünde toplanarak tepki gösterdi. E.Ş.’nin yakını Yasemin Çetin, yaşananları şu şekilde anlattı: Temizlik görevlisi kızlarıyla tanışıp arkadaş olmak istemiş, ancak kızının bu teklifi reddettiğini belirtti. Görevli, kızıyla sevgili olacağını söyleyerek fiziksel temas içeren bazı hareketlerde bulunmuş. Veliler, gözaltına alınan şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki göstererek tutuklanmasını ve yargı sürecinin başlatılmasını talep etti.

Veliler, çocuğun ailesinin olmadığı bir anda şüphelinin ifadesinin alındığını iddia ederek bu durumun baskı altında yapıldığını belirtti. Bu sebeple, şüphelinin tutuklanmasını ve adil bir yargılamanın hızla gerçekleşmesini istediklerini dile getirdi. Olayın ardından okulda güvenlik önlemleri artırılarak benzer durumların yaşanmaması için gerekli adımların atılacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İlkokulda Çocuğa Cinsel Taciz İddiası: Veliler Tepkili!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin