1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Bursa’da Kadını Boğazından Bıçaklayan Adam Tutuklandı

Bursa’da Kadını Boğazından Bıçaklayan Adam Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Musababa Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuk babası Erdem Gülenç, eşi İrade G. ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu tartışmaya başladı. İkili arasında büyüyen tartışma kavgaya dönünce Erdem Gülenç, mutfaktan aldığı bıçakla eşini boğazından ve 14 yerinden bıçakladı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde İrade G.’nin hayatını kaybettiğini belirlerken, Erdem Gülenç ise emniyete götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan adam sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame sonrası, 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Erdem Gülenç, hakkında ‘Eşe ve kadına karşı kasten öldürme’ suçundan müebbet ile ‘Çocuğa ve alt soydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istendi. Davası görülen tutuklu sanık Erdem Gülenç, hakimin “Neden öldürdün” sorusuna, “Eşim beni aldatıyordu. Sosyal medyada uygunsuz fotoğraflarını birilerine gönderdiğini gördüm. Beni küçümseyince cinnet geçirdim. Mutfakta ahşap bir bıçak vardı. O esnada kendisine vurdum. Sonrasını hatırlamıyorum” dedi. Hakimin “Sen hiç eşini aldattın mı” sorusuna ise Erdem Gülenç, “Erkekle aldattım. Daha önce birlikteliğimiz vardı. Eşimin de bundan haberi vardı” diye cevap verdi.

Yeni ifadelerin ortaya çıkmasının ardından 9. Ağır Ceza Mahkemesi tutuklu sanığın davasını bir ileri tarihe erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa’da Kadını Boğazından Bıçaklayan Adam Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

BBC TÜRK ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin